Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
Spor
»
Spor
»
Golbol Kadın Milli Takımımız'ın Sporcuları Başarının Sırrını Anlattı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Golbol Kadın Milli Takımımız'ın Sporcuları Başarının Sırrını Anlattı (Okunma sayısı 723 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Eylül 28, 2016, 03:11:33 ÖS »
Takım sporunda ilk olimpiyat madalyasını getiren Golbol Kadın Milli Takımımız'dan örnek mesaj: Çalışıp, isteyince oluyor. Rüyada gibiyiz. Kendimizi engelli görmüyoruz.
Rio'da tarih yazan Golbol Kadın Milli Takımımız'ın sporcuları, başarının sırrını anlattı, kendi durumlarında olan ve olmayan herkese de altın madalya kadar değerli mesajlar verdi:
ALİ TEKÇE (Antrenör): İlk defa katıldığımız paralimpik oyunlarında şampiyon olmak güzel. Milletimizin yaşadığı kötü günlerde biraz mutlu ettiysek, şampiyonluk kadar güzel bir onur. Çok sevinçliyiz. Çin iyi takımdı, biz daha iyi olduğumuz için kazandık. 10 yıllık bir ekip. 1-2 yılda olan bir başarı değil. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.
SEVDA YILDIZ (Sporcu): Çok mutluyum, heyecanlıyım. İstiklal Marşımızı okurttuk. Bayrağımızı göklere kaldırdık, bütün dünyaya gösterdik. Biz bunun için geldik. İlk defa katıldık ve şampiyon olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başkanımıza ve Genel Müdürümüze, federasyonumuza herkese teşekkür ediyorum.
SEVDA ALTUNOLUK (Gol kralı): Rüyada gibiyiz. Bunu hayal etmiyorduk. Kendimizi bir engelli olarak görmüyoruz. Çalışınca, başarınca, isteyince neler kazanılacağını herkese gösterdik. Özellikle bize bu süreçte ve olimpiyat hazırlıklarında destek olan ailelerimize çok teşekkür ediyoruz. Takım olarak olimpiyatlarda ilk kez altın madalya kazandığımız için gurur duyuyoruz.
HAYRANLARI ARTTI BREZİLYALILAR BİZİ DESTEKLEDİ
Milli Takımımız, Brezilya'daki başarısıyla büyük bir taraftar ve hayran kitlesi de kazandı. Bütün maçlarını farklı kazanarak finale gelen kızları, finalde Brezilyalı seyirciler ellerinde Türk bayraklarıyla destekledi. Tribünde karşılaşmayı izleyen Bakan Akif Çağatay Kılıç da maç sonuna kadar büyük heyecan yaşadı. Kılıç, mücadelenin bitimiyle birlikte salona inip, oyuncuları tek tek kutladı.
21.09.2016 - Akşam
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki