Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli Haberleri
»
Engelli Minikler Büyükada'da Doyasıya Eğlendi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engelli Minikler Büyükada'da Doyasıya Eğlendi (Okunma sayısı 646 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Ağustos 14, 2016, 02:17:09 ÖÖ »
'Kartal'a Engel Yok" sözünü belediyeciliğin temel felsefesi haline getiren Başkan Altınok Öz'ün öncülüğündeki Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, engelli vatandaşların topluma kazandırılması, kaliteli zaman geçirmeleri ve sosyal hayata katılımlarını sağlamak amacıyla 30 engelli miniği ve ailelerini Büyükada Sosyal Tesisleri’ne götürdü.
Gün boyu güneşin ve denizin tadını çıkaran miniklerin mutluluğu gözlerinden okundu. Kartal Belediyesi örnek bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Özel Yeni Tomurcuk Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi engelli öğrencileri Büyükada Sosyal Tesisleri’ne gezi düzenlendi.
Organizasyonda Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Kemal Özdemir ile Engelliler Koordinatör Yardımcısı Ayhan Altan engelli minikleri mutlu gününde yalnız bırakmadı. Engelli minikler günün erken saatlerinde Büyükada Sosyal Tesisleri’ne gelerek denize girdi. Aynı zamanda kumaş boyama yapan miniklerin mutluluğu yüzünden okundu.
“Engelli çocuklarımız ve aileleri çok mutlu”
Engelliler Koordinatör Yardımcısı Ayhan Altan, yaptığı konuşmada projenin önemine dikkat çekti. Altan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün engelli vatandaşlara verdiği önemi vurgulayarak: “Yaklaşık 30 engelli miniği ve ailesini buraya getirdik. Kumaş boyama yaptırdık ve denize girdiler. Engelli çocuklarımız ve aileleri çok mutlu. Biz zaten sürekli bu projeyi yapıyoruz. Çocuklarımız burada sosyalleşiyor. Bu anlamda çok yararlı bir proje” ifadelerini kullandı.
11.08.2016 - gercekgundem.com
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki