*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Milletvekili Bennur Karaburun'dan Engellilerle İlgili Önemli Açıklamalar!  (Okunma sayısı 768 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Milletvekili Bennur Karaburun'dan Engellilerle İlgili Önemli Açıklamalar!

Geçtiğimiz günlerde engelli memur adayları EKPSS tercihlerini yaptı ve beklemeye başladı. Ancak bu bekleyişin uzun sürmesi nedeniyle haklı olarak engelli memur adayları tepkilerini dile getiriyorlar. Engellilerin bu haklı tepkilerine her zamanki gibi Bursa Milletvekili Bennur Karaburun sessiz kalmadı. İşte Karaburun'un yaptığı açıklamalar:

1-Engelli kardeşlerim her daim aklımızdasınız. Yazılan mesajları görüyorum, taleplerinize kimse duyarsız kalmıyor. Biraz daha sabır lütfen.

2-Şu zorlu günleri atlatalım tekrar asli görevimiz olan siz değerli kardeşlerim için çalışmalarımızı hızlandırarak yürüteceğim.

3-Bu günler tarihin yazıldığı günlerdir. Hayat biraz daha normale dönünce gerekenler yapılmaya devam edecek.

4-Özellikle Ekpss ile ilgili taleplerinizi biliyor ve sizleri anlıyorum. Gerçekten haklısınız ama biraz daha sabır...

5-Ülkemiz için, devletimiz için ve Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip ERDOĞAN için biraz daha sabretmenizi rica ediyorum.

6-Tüm vatandaşlarımıza hayırlı geceler diliyorum. Meydanları boş bırakmayan tüm kardeşlerimize de saygı ve hürmetlerimi iletiyorum.

08.08.2016 - engellilersitesi.com