*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: YAPAY ZEKA ÇALIŞMALARI YENİ ŞİRKETLERİN DESTEĞİYLE DEVAM EDİYOR  (Okunma sayısı 1605 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
YAPAY ZEKA ÇALIŞMALARI YENİ ŞİRKETLERİN DESTEĞİYLE DEVAM EDİYOR

Bilim için önem arz eden bir çalışma olan Yapay Zeka yeni şirketlerin desteği ile çalışmalarına devam ediyor.

Ülkenin önde gelen şirketleri Yapay Zeka için çalışmalarına devam ediyor. Günümüzde en önemli bilim dalı olarak dikkat çeken Yapay Zeka için yeni bir şirket çalışmalarda bulunacak. OpenAl adlı şirketin duyurusuna göre hiçbir kar amacı olmadan yapay zeka çalışmalarını yapacaklar.

Henüz yeni bir şirket olan OpenAl, finansal durumu hakkında  bütün bilgileri paylaştı. Gelir konusunda sıkıntısı bulunmayan bu şirket daha fazla ilerle kaydedebilmek için önemli çalışmalarda bulunuyor. Bu çalışmalardan biride hiçbir kar amacı söz konusu olmayan Yapay Zeka projesidir. Şirketin yapmış olduğu duyurulardan ön plana çıkan haber ise Yapay Zeka çalışmalarını insanlık adına geliştireceklerini açıklamalarıdır. OpenAl duyurmuş olduğu açıklamalarda çok şaşırtıcı neticelerin meydana gelebileceğini ve şirketinde yapılan bu çalışmaları insanlık hizmeti adına kendileri tarafından üstleneceklerini söylediler.

Zorlu bir zaman dilimine girdiklerini belirten OpenAl şirketi uyguladıkları kar amacı olmayan felsefeleri sayesinde ilgili ve tecrübeleri isimler tarafından yeterli desteği görmeyi umut etmektedirler. OpenAl şirketinin farklı bir prensip doğrultusunda Yapay Zeka çalışmalarını üstlendiği görülmektedir. Yapay Zeka çalışmalarına halen Google gibi büyük şirketler tarafından devam edildiği bilinmektedir. Fakat yapılan bu çalışmalara bazı önem arz eden şahsiyetlerin karşı duran bir tavır tutundukları da bilinmektedir.

Kaynak  veteknoloji.net  ulaşmak için tıklayın.

Etiketler: denemek lazım Ben tuz gözüne tablet doğal tuzlar var onu koyuyorum çok da güzel oluyor tv dede duymuştum parlatıcı yerine de sirke koyuyorum güzel oluyor Kortizonu nakilden sonra bırakan var mı, ve kaç sene sonra bıraktınız