Mersin'de 2 Yıl Önce Kaybolan Zihinsel Engelli Bulunamadı
Mersin'de, 2 yıl önce, 15 yaşındayken kaybolan zihinsel engelli Yakup Barut bulunamadı. Perişan olan ailesi çocuklarının bulunması için devlet yetkililerinden yardım istedi.
Oğlunu bulmak için Mersin ve ilçelerini karış, karış gezen baba Yavuz Barut ile anne Gönül Barut, "Allah rızası için oğlumuzu görenler ya da yerini bilenler yardımcı olsun" dedi. Oğlunu fotoğrafıyla arayan baba Barut, "Engelli, kalp hastası çocuğumun 3 haftada bir iğnesi vardı. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın. Çok zor durumdayız, Devlet büyüklerimizden, başbakanımızdan, cumhurbaşkanımızdan yardım bekliyoruz. Mersin Valimizden, emniyet ve jandarma yetkililerimizden bize yardımcı olmalarını istiyoruz" diye konuştu.
Oğlunun fotoğrafına bakarak her gün ağladığını belirten anne Gönül Barut ise şunları söyledi:
"Her sabah umutla belki çocuğum gelir diye kalkıyorum. Eğer dilendiriyorlarsa Allah'tan bulsunlar. Rabbim merhamet versin onlara, inşallah çocuğumu geri getirirler. Onlardan şikayetçi olmayacağım. Yeterki çocuğumu geri getirsinler. Çocuğum kendini ifade edemiyor, düzgün konuşamıyor. Kalp rahatsızlığı var, sürekli ilaç kullanmak zorunda. Çocuğum hastadır, çaresizdir. Gören varsa, duyan bilen varsa Allah rızası için bize bildirsinler."
18.11.2015 - DHAEtiketler: Çalışacam herşey için teşekkür ederim.ama bu esnada paylaşımlarını heycanla bak benim hastalığım çok farklı gelişti benim böbreklerimin her ikisi normal boyutlarda idi diyalize girdiğimde her han gibi bir kist taş yoktu