*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Didim Kaymakamı Yönden Engelli Çocukları Taşıyan Servisleri Denetledi  (Okunma sayısı 745 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Didim Kaymakamı Yönden Engelli Çocukları Taşıyan Servisleri Denetledi



Didim Kaymakamı İskender Yönden engelli çocukların servislerle okullara taşınmasının önemli olduğunu belirterek "Gerçekten devletin engelliye yardım ettiğinin en güzel örneğidir." dedi.

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut'un organize ettiği denetime, Didim Kaymakamı İskender Yönden ve Didim Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Savaş Cengiz de katıldı. Araçların özel eğitim servis yönetmeliğine uygunluğu ve öğrenci servisleri taşıma yönetmeliğine uygunluğu denetlendi. Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, bu denetimlerin belli aralıklarla yapıldığını ve bundan sonra da yapılacağını söyledi.

Öğrencilerin güvenlikli ve sağlıklı bir şekilde okullarına taşınmaları için ellerinden gelen her türlü çabayı sarf ettiklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, "Şehir merkezinde 19, Akyeniköy Mahallesi'nde 5 öğrencimizi ilçemizdeki toplam 5 okulda bulunan özel eğitim sınıflarına ve bir okulumuzdaki otizm sınıfına taşıyoruz. Sabah 07.20'de başlayan taşıma işlemi sırasında araçta rehber personel de bulunuyor. Bizler de ilçe kaymakamımız ile birlikte öğrencilerimizin güvenli bir şekilde evlerinden alınıp okullarına ulaşmalarını kontrol ettik. Denetim sırasında velilerimizle konuştuk. Herkes memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti. En önemlisi de çocuklarımız çok memnun." dedi.

Didim Kaymakamı İskender Yönden ise Engelli çocuğa sahip ailelerin bu durumdan çok memnun olduğunu belirterek "Gerçekten devletin engelliye yardım ettiğinin en güzel örneğidir. Ben bunu biliyordum ama ilk kez gördüm bazısı velileriyle bazıları da yalnız şekilde servislerle alınıp okullarını götürülüyor. Bazıları da grup olarak alınıyor. Aileleri de bundan mutlu oluyor. Bu tablo bizleri çok mutlu etti." diye konuştu.

16.11.2015 - İHA


Etiketler: hazırcı değil araştırmayı kendinize yol edinin,böylelikle kısa sürede bu konularda ilerler kendi doktorunuz kendiniz olursunuz.Benim burada söylediklerim sadece size bir yol ve yöntem olsun sevgilerimle fantastic