*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Para Çekmek İsteyen Engelli ATM'ye Takılıyor  (Okunma sayısı 1079 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Para Çekmek İsteyen Engelli ATM'ye Takılıyor
« : Kasım 12, 2015, 04:29:32 ÖS »
Para Çekmek İsteyen Engelli ATM'ye Takılıyor



Buharkent Çolak İbrahim Bey Caddesinde bulunan bir bankanın ATM'sinden para çekmek isteyen engelli vatandaşlar kaldırıma bir türlü yapılmayan rampa nedeniyle kendi paralarını çekememekten şikayet ediyor.

Bu ATM'de sorun yaşayan 15-20 engelli vatandaşın olduğu söyleyen Şaban Öztürk, iki-üç seneden beri şikayetlerini gerekli yerlere ilettiklerini ancak banka müdürünün istememesinden dolayı kaldırıma yapılması gereken rampanın yapılamadığını ifade etti.

Çoğu zaman şifrelerini başkalarına vermek suretiyle tanımadıkları kimselere ricacı olmak zorunda kaldıklarını dile getiren Öztürk, "Belediye başkanımız söyledi, dernek başkanımız söyledi fakat rampa yapılmıyor. Biz burada para çekmekle zorluk çekiyoruz.

Şimdi bazı kişilere şifremizi vererek para çekmemize yardımcı olmalarını isliyoruz. Tanımadığımız kişiler olduğundan paralarımızın çalınmasından da korkuyoruz. Rampa yapılmasını istiyoruz. Banka müdürü banka personelinin yardımcı olabileceğini söyledi ama her zaman onları da göremiyoruz burada. Çağırıyoruz. bazen geliyorlar, bazen gelmiyorlar. 15-20 engelli vardır bu şekilde.

İki-iiç senedir söylüyoruz yapılmıyor. Dernek başkanımız ve belediye başkanımız da dile getirdi ama bir gelişme olmadı. Banka yetkilileri 'biz yardımcı oluruz' diyerek yapmak istemiyorlar" dedi.

12.11.2015 - Aydın Ses Gazetesi


Etiketler: hissetmemiştim,ancak kararlı olup enerjiyi bir alışkanlık haline getirince sonunda sadece ısı olarak hissetmekle kalmayıp enerji akışını net olarak vücudumda titreşim ve akış olarak hissetmeye başladım