*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kırşehir'de Engelliler İşgalci Sürücüleri Kartlarla Uyaracak  (Okunma sayısı 859 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Kırşehir'de Engelliler İşgalci Sürücüleri Kartlarla Uyaracak



Kırşehir Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Polisevi'nde engellilerle düzenlediği basın toplantısında, "Engel Olma Destek Ol Projesi" kapsamında hazırlanan uyarı kartlarının tanıtımını yaptı.

Türkiye'de 10 milyona yakın engellinin bulunduğunu ifade eden Akgül, onların sorunlarının çözümü noktasında polisin de çalışmalar yaptığını dile getirdi.

Herkesin bir gün engelli olabileceğini anımsatan Akgül, özellikle trafikte yaşadıkları sorunların önemli olduğunu vurgulayarak, "Engelli vatandaşlarımızın trafikte yaşadığı en önemli sorunların başında engelli geçişlerine araçların park edilmesi, araç sürücülerinin engelli alanlarına dikkat etmemesi gelmektedir" dedi.

Sürücülerin engelli park alanları ve geçiş yollarında yaşadıkları problemleri çözüme kavuşturmak için "Engel Olma Destek Ol Projesi" başlattıklarına işaret eden Akgül, ihlal eden sürücülerin araçlarına üzerinde "Bir Bakarmısın", "Buradan Geçemedim", "Beni Engellediniz" şeklinde yazılar olan kartların bırakılacağını aktardı.

Akgül, engelliler tarafından kullanılacak kartlarla sürücülerde farkındalık oluşturulmasının amaçlandığını vurguladı.

Konuşmanın ardından uyarı kartları toplantıya katılan engellilere dağıtıldı.

11.11.2015 - AA


Etiketler: sahip olduğu düşüncelerdir epiktetos konuyla ilgili olarak,nlp,eft gibi tekniklerden yararlanabilirsiniz ayrıca Reiki 2 aşamada yapılan bilinçaltı tekniklerinin de büyük faydası olacağını düşünüyorum.Bu noktada geçmişte