Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
Spor
»
Spor
»
Spor Sevdalısı Mert Basketle Büyüyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Spor Sevdalısı Mert Basketle Büyüyor (Okunma sayısı 1127 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Ocak 06, 2015, 03:55:23 ÖS »
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper ligi takımlarından Kardemir Karabükspor’un 9 yaşındaki oyuncusu Mert Taşoğlu, azmi ve becerisiyle görenlerin takdirini topluyor.
Doğuştan çocuk felci rahatsızlığı sebebiyle belden aşağısı tutmayan Mert Taşoğlu, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper ligi’nin en küçük sporcusu. Bedensel engeli nedeniyle asla hayata küsmediğini belirten Taşoğlu, basketbol aşkının kendisi için sağlam bir gerekçe olduğunu belirtti.
MİLLÎ TAKIMDA OYNAMAK İSTİYOR
Basketbolu çok sevdiğini dile getiren Taşoğlu, “Önceden maçları televizyondan izliyordum. Sonra babama söyledim. O da beni ilk önce Karabükspor’un maçlarına götürdü. Burada oynamak istediğimi söyleyince babam konuşmuş. Artık ağabeylerle idmana çıkıyorum” şeklinde
konuştu. Hocasının kendisini Karabük’teki maçlara da aldığını ifade eden küçük sporcu, “İlerde iyi bir basketçi olup millî takıma girmek istiyorum. Benim gibi arkadaşlar gelsin” çağrısı yaptı.
ÇOCUKLARINIZI EVE KAPATMAYIN
Karabük Sakatlar Derneği Başkanı Muhittin Yılmaz, bedensel engelli çocukların ailelerine seslenip, “Çocuklarınızı eve kapatmayın. Onların sosyalleşmesini sağlayın. Takımın kapısı herkese açık. Mert’in babası geldi, konuştuk. Mertimizi takıma kazandırdık” dedi.
06.01.2015 - Millet
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki