*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İşitme Engelliler Genel Kurula Doğru Gidiyor  (Okunma sayısı 933 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
İşitme Engelliler Genel Kurula Doğru Gidiyor
« : Kasım 15, 2014, 08:55:30 ÖÖ »
İşitme Engelliler Genel Kurula Doğru Gidiyor

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu yönetimi, 7 Aralık'ta genel kurul kararı aldı.

Alınan kararın ardından aday adaylarının belirlenen 15 günlük yasal süre içerisinde federasyon yönetimine başvuru yapmaları gerekiyor.

Samsun'da gerçekleştirilen Geleneksel Çocuk Oyunları Etkinliği'ne İşitme Engelli Çocuklar ile katılan Federasyonun Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Bilgili süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bilgili şunları söyledi...

"Kamuoyunda İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı için adım geçiyor.Bu haberleri bende sonradan öğrendim. Şimdiye kadar böyle bir niyetim olduğunu kimseye açıklamadım. Ancak camianın ve büyüklerimizin böyle bir görev ile hizmet etmeyi uygun görmeleri durumunda, konuyu camianın ve delegasyonun eğilimlerini dikkate alarak değerlendirebiliz" dedi.

Bilgili ayrıca Protokol ile halat çekme ve diğer çocuk oyunları oynayan işitme engelliler için de, işitme engelinin Geleneksel Çocuk oyunlarına katılmada herhangi bir engel olmadığını belirtti.

Erken Genel Kurul kararı ardından, İşitme Engelliler camiası, basında yer alan muhtemel adaylar arasında ismi geçen İşitme Engelli Yakup Ümit Kıhtır, Federasyon eski başkanı Oktay Aktaş, Kerim Vural ve İşitme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Bilgili'den hangisinin yeni başkan olacağını merakla bekliyor.

10.11.2014 - trt spor