*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engellilerin Munzur'da Rafting Keyfi  (Okunma sayısı 1141 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engellilerin Munzur'da Rafting Keyfi
« : Eylül 30, 2014, 09:59:50 ÖÖ »
Engellilerin Munzur'da Rafting Keyfi



Tunceli'de bedensel engelliler, Munzur Çayı'nda rafting yapmanın heyecanını yaşadı.

Tunceli Belediyesi'ne bağlı Gençlik Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi (GENÇSEM) ile Bedensel Engelliler Derneği Tunceli Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinliğe 6 engelli katıldı. Munzur Çayı'nda 15 kilometrelik parkurda rafting yapan engellilerin heyecanlı oldukları görüldü.

GENÇSEM üyesi Fuat Gök, rafting öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, etkinliğin Tunceli'de ilk kez düzenlendiğini belirterek, "İnşallah gençler de mutlu olurlar. Engelliler Munzur'da engelsiz olacak" dedi.

İlk defa Munzur Çayı'nda rafting yapacağı için çok mutlu olduğunu ifade eden bedensel engelli Kemal Yeşil, "Arkadaşlarımla, engelli olarak Munzur'da rafting yaptığımız için çok mutluyum, çok sevinçliyim, biraz da heyecanlıyım. Suya girdiğimizde heyecan biraz daha artacak. İlk defa rafting yapacağım, düzenleyenlere teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Orhan Çiçek de "Bu, Tunceli'de bizim için bir ilk oldu. Bizim de toplumda var olduğumuzu, her şeyi yapabileceğimizi kanıtlamak için iyi bir etkinlik oldu" diye konuştu.

Sağlıklı her bireyin engelli adayı olduğunu vurgulayan Şenay Kulbak ise şunları söyledi:

"Biz de artık bu toplumda varız, bizi de kabul etsinler. Bizi dört duvar arasına koymasınlar. Bizi aralarında görsünler ve kabullensinler artık. Bakın artık Munzur'da rafting de yapabiliyoruz. Biz sadece evlerde değiliz, sokakta, Munzur'da da olabiliriz, bizi görsünler artık diyorum."

12.08.2014 - AA