*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: David Behre Pistorius'un Rekorunu Kıracak mı?  (Okunma sayısı 1354 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
David Behre Pistorius'un Rekorunu Kıracak mı?
« : Haziran 30, 2014, 01:19:34 ÖÖ »
David Behre Pistorius'un Rekorunu Kıracak mı?

Bacakları olmadığı halde paralimpik kategoride Avrupa'nın en hızlı koşan adamı David Behre, Pistorius'un rekorunu kıracak mı?

Protez üstünde en hızlı koşan  27 yaşındaki David Behre "En iyisi olmak istiyorum" dedi.

Bayer Leverkusen'in profesyonel sporcusu 2007'de meydana gelen bir tren kazasında iki bacağını kaybetti. O acı süreci kitabında anlatan Behre, onunla aynı kaderi paylaşan insanlara "Başarabilirsiniz, yeterki isteyin" mesajını vererek teşvik etmek istediğini ifade etti.

BACAKLARIMI GERİ İSTEMIYORUM

Bild gazetesinin haberine göre, mutlu olduğunu belirten Behre, kazayı başına gelebilecek en iyi olay olarak tanımladı; "Bacaklarımı geri istemiyorum" dedi.

Kısıtlı olan boş zamanını, bir uzvu kesilmiş insanlara adadığını ve ilerde kendi rehabilitasyon merkezini kurmak istediğine dikkat çekti.

İLHAM KAYNAĞI PİSTORİUS

Bacakları kesildikten sonra hastanede yatarken, dünya şampiyonu olan Oscar Pistorius'u televizonda gördüğünü ve ondan ilham aldığını belirtti.

Bu sıralar sevgilisini öldürmekle suçlanan Pistorius mahkemelerden çıkamazken, Behre Brezilya'daki engelli olimpiyatları için hazırlanıyor.

01.05.2014 - Hürriyet

Anahtar Kelimeler : kayseri neden bu çocuğu dünyaya getirdim gibi psikolojik etkilere maruz kalarak suçluluk hissine kapılır