*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: AK Parti Derince Adayı Bulut Engelli Ailelerini Dinledi  (Okunma sayısı 1428 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
AK Parti Derince Adayı Bulut Engelli Ailelerini Dinledi
« : Şubat 28, 2014, 01:58:49 ÖS »
AK Parti Derince Adayı Bulut Engelli Ailelerini Dinledi



Ak Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, önceki gün Yenikent Mahallesi'nde bulunan Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'nde engelli ailelerinin sorunlarını dinledi.
 
Ak Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut önceki gün Yenikent Mahallesi'nde yer alan Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'nde engelli aileleri ile bir araya geldi. Toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Ark, Ak Parti Derince Meclis Üyesi Adayı Nurettin Işık, engelli aileleri, eğitmenler ve çok sayıda partili katıldı. Bulut, organizasyonda engelli yakınları ile fikir alış verişinde bulunarak ailelerin sorunlarını dinledi.
 
EKSİKLER GİDERİLECEK
 
Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'nde engelli aileleri ve eğitmenlerle bir araya gelen Ali Haydar Bulut, geçmiş dönemlerden günümüze kadar yapılan çalışmaların devam edeceğini belirterek, "Bu çalışmaları geliştirmek istiyoruz. Engelli arkadaşlarımızın hizmetine sunulan bu merkezlerimizin eksikleri giderilecektir. Bu özel insanlarımızı topluma kazandırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tabi biz bu gayreti gösterirken ailelerin ve kamuoyunun desteğide bizler için çok önemli" dedi.
 
24.02.2014 - haberler.com


Anahtar Kelimeler : Yanında olduğum zaman değerimi bilmezsen değerimi bildiğinde beni yanında bulamazsın