*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İşitme Engelli Genç Kalıcı Bir İş İstiyor  (Okunma sayısı 1020 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
İşitme Engelli Genç Kalıcı Bir İş İstiyor
« : Şubat 09, 2014, 02:52:47 ÖS »
İşitme Engelli Genç Kalıcı Bir İş İstiyor



Balıkesir’in Bigadiç ilçesinin 4 Eylül mahallesinde ikamet eden işitme engelli Özgür Dede, iş istiyor. İki çocuk sahibi Özgür’ün eşi de işitme engelli.
 
Çocukları normal olan Özgür Dede, İzmir işitme engelliler okulundan mezun oldu. Özgür Dede, evine ekmek götürecek parayı ilçe merkezindeki ayakkabı imalathanesinde çalışarak sağlamaya çalışıyor. İşyeri sahibi Servi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özgür, işler yetersiz olduğu için kendisine her zaman iş veremediğini söyledi. Muhtar Hüseyin Özgür, “Özgür çok yetenekli. Ancak, fakat bizim işler yetersiz olduğundan dolayı devamlı iş veremiyoruz. Bu nedenle hem biz üzülüyoruz hem özgür üzülüyor. Ayakkabı ustalığında çok yetenekli olduğu gibi başka işlerinde de çok yetenekli. Güvenilir bir kişi çok pratik her işe uyumlu olduğunu biliyorum. İnşallah özgürü kabul edecek bir şirket ve kurum çıkar. İki çocuğu ve eşi var. Bu kardeşimiz mağdur. Birinin elinden tutmasını bekliyoruz” dedi.
 
İşitme engelli Özgür Dede ise, “Bana memurluk işi olsun büro işi olsun fiziksel yapabileceğim her türlü işi yaparım. Yeter ki sosyal güvencesi sigortası ve evime ekmek götürecek bir işim olsun. Önümüzdeki Mart sonunda yerel seçimler var. Belediye başkan adayları buradan benim sesimi duyar. Beni içinde bulunduğum sıkıntıdan kurtarır. Bunu bekliyorum” dedi.
 
03.02.2014 - İHA


Anahtar Kelimeler : Doğru söz etkili olabilir,ama hiç bir söz, vakitli bir suskunluk kadar etkili olmamıştır