*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'na Erişilebilir Yeni Kaldırım ve Bisiklet Yolu  (Okunma sayısı 1306 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'na Erişilebilir Yeni Kaldırım ve Bisiklet Yolu



Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı İlçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda kaldırım ve bisiklet yolu çalışması başlattı.
 
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, oluşan deformasyon nedeniyle vatandaşların yoğun şikayette bulunduğu, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nın Akdeniz Bulvarı ile Atatürk Bulvarı arasında kalan kısmındaki (Konyaaltı'nda Sealife Otel yanındaki yol) kaldırımları yeniliyor.
 
MİNERAL TABAKALI YENİ TAŞLAR
 
Bulvarın doğu ve batı kaldırımlarında yürütülen çalışmalarda 30x30 santimetre ve 10x10 santimetre ölçülerinde kumlanmış mineral tabakalı parke taşları kullanılıyor. Gri, kırmızı ve antrasit renklerindeki yeni kaldırım taşları görüntüsüyle vatandaşların ve esnafının beğenisini topluyor.
 
BİSİKLET YOLU DA YAPILACAK
 
Kaldırım boyunca, ağaç yerleri, görme engelli kılavuz ve yönlendirme taşları ile yol inişlerinde engelli rampaları da yapılıyor. Çalışmalar kapsamında bulvarın doğu kaldırım doğrultusunda 2.40 metre genişliğinde bisiklet yolu da yapılacak. Ayrıca, bisiklet yolu boyunca çiçeklik oluşturulacak.- antalya.bel.tr


Anahtar Kelimeler : belirlenmesi ancak yapılacak idrar ve kan testleri ile mümkün olur. Bu amaçla kanda kreatinin ölçümü ve glomerüler filtrasyon hızı (GFH) hesaplanması ve idrarda protein / albumin tayini ile teşhise ulaşılabilir. Ultrasonografik tetkik ile de böbreklerde yapısal anormallikler ortaya