*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İşitme Engelli Tacizciye Meydan Dayağı  (Okunma sayısı 1508 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
İşitme Engelli Tacizciye Meydan Dayağı
« : Kasım 08, 2013, 02:59:04 ÖS »
İşitme Engelli Tacizciye Meydan Dayağı



Balıkesir'de yaşanan ilginç olayda işitme engelli bir şahıs yine işitme engelli olan ve önceden tanıştıkları evli kadına cep telefonuyla cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla saldırıya uğradı. Kadının işitme engelli eşi sokakta karşılaştıkları tacizciyi bacağından bıçakladı.
 
Edinilen bilgiye göre, önceki akşam şehir merkezinde meydana gelen olayda, daha önceden tanışan işitme engelli Z.G. isimli şahsın cep telefonu ile H.T. isimli işitme engelli olan evli bir kadını rahatsız ettiği ileri sürüldü. İddiaya göre, telefondan 3G bağlantısı ile H.T.'yi görüntülü olarak arayan Z.G. kadına ahlaksız teklifte bulundu. Z.G.'nin kendisini bu şekilde sıkça arayıp rahatsız etmesinden bunalan kadın konuyu işitme engelli olan kocası M.T.'ye anlattı. Olay günü akşam saatlerinde Hacı İlbey Mahallesi'nde karşılaşan tacizci Z.G. ile M.T. arasında kavga çıktı. M.T., yanında bulunan bıçak ile eşini rahatsız eden Z.G.'yi bacağından yaraladı. Olayın ardından yaralı şahsa çevredeki vatandaşlar yardım etmeye çalışırken işitme engelli olan şüpheli polis tarafından kısa sürede yakalandı. Yaralı şahıs ise ambulans ile hastaneye sevk edildi. İşitme engelli H.T. ve eşi Z.G.'den şikayetçi oldu. Polis merkezinde gözaltına alınan işitme engelli çift iadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Tacizcinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
GAZETENİN YANLIŞ HABERİ
 
İşitme engeli şahıslar arasında 'cinsel taciz' iddiasından dolayı yaşanan olayın yerel bir gazetenin çevredeki görgü tanıklarına dayandırarak yaptığı haber ile kamuoyunun yanlış bilgilendirdiği belirtildi. Olayı haber yapan gazete muhabirinin vatandaşların görüşlerine yer vererek yaralama olayını metruk evde kalan ve balici olarak tabir edilen şahıslarca yapıldığı iddiası da emniyet ekiplerinin çalışması ile doğru olmadığı ortaya çıktı. Bıçaklama olayını haber yapan gazetede, "Olay yerinde oturan vatandaşlar, metruk evlere çözüm bulunmasını istedi. Bu tür olayların metruk binalarda yaşamlarını sürdüren kişiler tarafından yapıldığını iddia ettiler" cümlelerine yer verildi.
 
İşitme ve konuşma engelli Z.G.'nin bacağından bıçaklandığı olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ise olayı kısa sürede aydınlattı. Sanılanın aksine metruk evlerde yaşayanlar tarafından yapılmadığı anlaşılan olayın perde arkasından 'ahlaksız teklif' iddiası çıktı. Taciz yüzünden çıkan olayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiğini bildirildi.- İHA


Etiketler : 6.Kaçınmanız gereken konular 7.Avınızı Nasıl Tanırsınız Hangi kızı seçmelisiniz 8.Seçiminiz  9.Farklı Kadın Tipleri Yoran kadınlar 10.Yaşlarına göre kadınlar 11.Boşanmış kadınlar 12.İşveli Kadınlar 13.Çıkma Teklifi İlk adımı nasıl atmalısınız 14.İlk randevuda dikkat etmeniz gerekenler : 15.İlk