*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Türkiye Engelliler Çalıştayı Gaziantep'te Yapılacak  (Okunma sayısı 1176 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Türkiye Engelliler Çalıştayı Gaziantep'te Yapılacak
« : Ekim 28, 2013, 02:08:40 ÖS »
Türkiye Engelliler Çalıştayı Gaziantep'te Yapılacak



"Türkiye Engelliler Çalıştayı" Gaziantep'te yapılacak.
 
Gaziantep Kent Konseyi Başkanı ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, konsey toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında, çalıştayın 25-27 Ekim'de "Engelsiz kentler" temasıyla gerçekleştirileceğini belirtti.
 
Programda engelilerin imar, ulaşım, istihdam, sağlık, eğitim ve spor konularında karşılaştıkları sorunlarının çözüm önerileri tartışılacağını aktaran Coşkun, çalıştaya 80'i aşkın kişinin katılımının beklendiğini vurguladı.
 
Engellilerin sesi olmaya çalışacaklarını dile getiren Coşkun, "Çalıştay; ele alınması gereken hususlar ve yapılması gereken iyileştirme, düzenlemelerin bir kere daha etüt edilmesi, gözden geçirilmesi, gündeme getirilmesi açısından önem taşımaktadır. Engellilerin daha iyi bir kent yaşamına kavuşmaları hususunda bu çalıştayın ciddi bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.
 
Coşkun, çalıştayın düzenlenmesine destek veren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile diğer kurumlara teşekkür etti. - AA


Etiketler : oluşturulduktan sonra Vakıflar Bankası şubesine (50 TL) yatırılması, değeri verecektir. belgenin aslı veya fotokopisi, 4) 18 yaşından küçük olanlarda veli ya da vasi oluru, ile başvuruda bulunanlara amatör telsizcilik belgesi verilir 5) Eski belgesi olanlar belgelerini gönderecek Eksik