*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Yaşlılar ve Gençler El Ele  (Okunma sayısı 1715 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Yaşlılar ve Gençler El Ele
« : Eylül 28, 2013, 01:59:24 ÖS »
Yaşlılar ve Gençler El Ele

Ankara Belediyesi’nin düzenlediği “Yaşlılar ve Gençler El Ele” programı duygusal anlar yaşattı.

“Yaşlılar ve Gençler El Ele” uygulaması ile yaşlılar gençlerle buluşuyor ve tecrübelerini aktarıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi’nden 5 yaşlı bu uygulama kapsamında gençlerle buluştu. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yaşlı destek olabilmek ve onların sosyal yaşama katılımını kolaylaştırmak adına pek çok proje sunulmakta.

Bu yeni uygulama kapsamında 5 yaşlı üyeden; Şaziye Serir, Mehmet Serir, Edibe Mıhçalıoğlu, Abdullah İçli ve Mustafa Taş, Anakara’da bulunan ve kendilerininde mezun olduğu Kocatepe Mimar Kemal Lisesi ’ne uğradılar. Program lisenin konferans salonunda tertiplendi. Programda merkez üyeleri gençlerle muhabbet ederek tecrübelerini aktardı, anılarından söz etti ve geçmişi hatırlama şansı buldular. Programda ortalama 100 kişi katılım sağladı. Merkez üyelerinin yoğun bir şekilde alkışlandığı program hoş bir havada geçti. Programın hemen ardından merkez üyeleri öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdiler. Öğrenciler gelen misafirlere çiçek ve hediye takdim ettiler.

Merkez üyelerinin oldukça mutlu ve memnun bir şekilde ayrıldığı program oldukça verimli geçti. Üyeler Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’e ve programı tertipleyen yetkililere şükranlarını sundu.

Kaynak sosyalyardimlar.net ulaşmak için tıklayın

Etiketler: Manşet Haberleri, Yaşlılara Hizmet Merkezi, Yaşlılık garanti Kredi
60 Ay Vadeli 30.000 TL Bayram Kredisi Anında Onay  internetten para kazanmak istiyorum - internetten para kazanmanın yolları - iş ara - iş arama siteleri - iş arama sitesi - iş arayanlar - iş arıyorum - iş arıyorum ilanları