*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İcra Dosyası Sorgulama ve Takip İşlemleri  (Okunma sayısı 2113 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
İcra Dosyası Sorgulama ve Takip İşlemleri
« : Eylül 12, 2013, 03:27:59 ÖS »
İcra Dosyası Sorgulama ve Takip İşlemleri





Ülkemizde bilişim sektöründe dünya ile birlikte son yıllarda yaşanan atılım ve büyük gelişimle birlikte bazı kamu hizmetleri de internet üzerinden verilmeye başlanmıştır. Özellikle tüm sorgulamaları ve devlet ile olan tüm resmi ilişkileri tek çatı altında birleştiren E-Devlet Kapısı projesi ile vatandaşlarımız www.turkiye.gov.tr adresinden bir çok resmi sorgulama ve işlemi yapabilmektedir.

E-Devlet Kapısı’ndan yapılabilecek işlemlerden bir ide icra dosyası sorgulama ve takip işlemleridir. Çeşitli nedenlerle icra dosyası bulunan vatandaşlar 2 TL ücret ödeyerek herhangi bir PTT’den alacakları E-Devlet şifreleri ile www.turkiye.gov.tr adresinden bu icra dosyaları ile ilgili sorgulama yapabilecekler icra dosyalarının takibini gerçekleştirebileceklerdir. Özellikle hakkında icra dosyası bulunan ama bunu bilmeyen vatandaşlarımız için gerçekten güzel bir uygulama. Kendisinin icra takibine konu olduğunu düşünen vatandaşlarımız sistem üzerinden sadece T.C. kimlik numaralarını girerek haklarında herhangi bir icra takibi başlatılıp başlatılmadığını öğrenebilirler.

Vatandaşlar ayrıca icra dosyası sorgulama işlemlerini UYAP’ın (Ulusal Yargı Ağı Projesi) internet sitesinden online olarak da yapabilirler. UYAP’ın dosya sorgulama sayfasını ziyaret ederek dosyanızın bulunduğu adli ya da idari yargıyı bilmek kaydıyla kimlik bilgilerinizi girerek icra dosyası sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

ALO 118 70 İcra Sorgulama Hizmeti
Telefonla icra dosyası sorgulama hizmeti veren 118 70 bilinmeyen numaralar servisini arayarak da icra dosyası sorgulama ve takip işlemlerinizi  gerçekleştirebilirsiniz. Cep telefonu ya da sabit hatlardan arayabileceğiniz 118 70 icra dosyası sorgulama hizmeti için arama ücreti olarak 1,99 TL ödeyeceğinizi hatırlatmak isteriz.


Kaynak sosyalyardimlar.net ulaşmak için tıklayın

Etiketler: E-Devlet İcra Sorgulama, İcra Dosyası Sorgulama, İcra Dosyası Takip, UYAP İcra Sorgulama ÖMSS Tercih Kılavuzu Güncellendi Evde Bakım Maaşı Alan Sigortalı Mı Olacak? E-Devlet Şifresi Nedir, Nasıl Alınır? Torba Kanun'dan Engelliler ile İlgili Çıkan Kararlar