*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bu Siteyle İnternetten Otomobil Almak Daha Kolay  (Okunma sayısı 2197 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Bu Siteyle İnternetten Otomobil Almak Daha Kolay
« : Nisan 18, 2012, 04:13:26 ÖS »

Kayseri Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu ve özel bir şirket tarafından Oto Galericiler esnafına ‘Simulcast’ adlı internet sitesi tanıtıldı.

İnternet üzerinden otomobil alınabilecek ‘Simulcast’ adlı internet sitesinin tanıtımının yapıldığı toplantıya Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Atabey, yönetim kurulu ve çok sayıda site esnafı katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Atabey, Türkiye’nin iki büyük ekonomi sektörü olduğunu ifade ederek, “İkinci el otomobil alıp satarken sıkıntı çekiyoruz. Türkiye’de iki büyük ekonomi sektörü vardır. Birincisi inşaat sektörü ikincisi ise otomotiv sektörüdür. Biz de otomotiv sektörü olarak, işimize sahip nasıl çıkılır, otomotiv sektörünü daha ileri nasıl taşıyabiliriz, bunları burada konuşarak otomotiv sektörünün eksikliklerini gidererek daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.” dedi.

Atabey’in konuşmasının ardından özel şirketin Satış ve Pazarlama Müdürü Özlem Kılıç, Simulcast sitesini tanıttı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı