*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Edirne Kent Konseyi Engelli Çalışma Grubu Toplandı  (Okunma sayısı 24 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Edirne Kent Konseyi Engelli Çalışma Grubu Toplandı
« : Eylül 11, 2024, 02:30:03 ÖÖ »
Edirne Kent Konseyi Engelli Çalışma Grubu Toplandı



Edirne Kent Konseyi 9. Dönem Engelli Çalışma Grubu’nun 2. toplantısı gerçekleştirildi. Edirne Kent Konseyi Başkanı Özer Demir, çalışma grubu üyelerinin, Edirne Kent Konseyi Yürütme Kurulunun önerisi olan Ekim ayı içerisinde yapılacak genel kurulun gündeminin “Engelli Sorunları” olması önerisini oy birliği ile kabul ettiklerini açıkladı.

Bu karar doğrultusunda genel kurul hazırlıklarına başlandığını ifade eden Demir, genel kurulda Edirne Belediyesi bünyesinde Engelli Birimi kurulması ve bu birimin çalışma biçiminin tartışıldığını belirtti. Ayrıca, Engelli Meclisi’nin kurulmasının gerektiği ve bu meclisin içinde alandan derneklerin, gönüllülerin yanı sıra Edirne Valiliği ve Edirne Belediyesi’nin müdürlüklerinin yer almasının bazı engellerin hızlıca ortadan kaldırılmasını sağlayacağı vurgulandı.

Genel Kurulda Belediye Engelli Birimi ve Engelli Meclisi’nin verimli çalıştığı bir ilin temsilcilerinin sunum yapmasının faydalı olacağı ifade edildi. Tüm derneklerin kendi alanlarında yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini raporlaştırmalarına karar verildi.

İlgili yasa gereği, Edirne Kent Konseyi Genel Kurul sonuçlarının Edirne Belediye Başkanlığı’na sunulması ve ilk Belediye Meclisinde gündeme alınmasının faydalı olacağı konusunda ortaklaşıldığı ifade edildi.

Kaynak: Edirnesonhaber.com


Edirne Belediyesi Edirne Kent Konseyi Engelli Çalışma Grubu Özer Demir kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri