*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelsiz Kur’an Kursunda Görme Engelli Öğrencilere Destek  (Okunma sayısı 27 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Engelsiz Kur’an Kursunda Görme Engelli Öğrencilere Destek
« : Ağustos 03, 2024, 06:37:30 ÖÖ »
Engelsiz Kur’an Kursunda Görme Engelli Öğrencilere Destek



Afyonkarahisar İl Müftü Yardımcısı Ayşegül Müftüoğlu Kurt, Engelsiz Kur’an kursunda eğitim gören öğrenciler ve velileriyle buluşarak sohbet etti. Görme engelli kursiyerlere Braille alfabesiyle yazılmış Kur’an ve Braille kalem hediye eden Kurt, başarılar diledi.

Afyonkarahisar İl Müftü Yardımcısı Ayşegül Müftüoğlu Kurt, Yaz Kur’an Kursları ziyareti kapsamında, Engelsiz Kur’an kursunda eğitim gören öğrenciler ve velileri ile buluştu, sohbet etti.

Kısa zamanda Kur’an-ı Kerim’e geçen görme engelli kursiyeri tebrik ederek, Braille alfabesiyle yazılmış Kur’an hediye etti. Eğitime yeni başlayan başka bir görme engelli kursiyere Braille kalem Kur’an hediye eden Kurt, öğrenci, veli ve emek veren din görevlilerini tebrik ederek başarılar diledi.

Kaynak: İHA


Afyonkarahisar İl Müftü Yardımcısı Ayşegül Müftüoğlu Kurt Braille Engelli Öğrenciler Görme Engelli Kuran Kursu kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri