*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Yüzde 80 Engelli Ama Okuma Azmi Engelsiz  (Okunma sayısı 149 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Yüzde 80 Engelli Ama Okuma Azmi Engelsiz
« : Mayıs 29, 2024, 03:30:55 ÖÖ »
Yüzde 80 Engelli Ama Okuma Azmi Engelsiz



Furkan Rasgele. Yüzde 80 ortopedik engelli. 3 üniversite bitirdi, bir üniversite de hala okuyor.

Sivas’ta yaşayan Furkan Rasgele ortopedik engelli. Yüzde 80 raporu var. Ama bu engel onun okuma azmini etkilemedi. 3 okul bitirdi. Şu anda Tarih bölümünde okuyor.

İlk olarak Cumhuriyet Üniversitesi Raylı Sistemler İşletmeciliğini bitiren Furkan Rasgele, daha sonra Atatürk Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulunu, ardından Anadolu Üniversitesi Uluslararası Ticaret Lojistik bölümünü okudu. Şu anda ise İstanbul Üniversitesi Tarih bölümü 3.sınıf öğrencisi.

Engelli olmasına rağmen okuduğunu, bu okumanın karşılığı olarak işe giriş için müracaatlarının olduğunu belirten Furkan Rasgele,”Ne yazık ki mülakatlarda elendim” dedi. Ailesine yük olmak istemediğini ifade eden Furkan Rasgele, “Engelli maaşım iptal oldu. Bu yönde yaptığım müracaatlar reddedildi” diyerek sözlerine devam ederken, “Valilikten ve Sivas Belediyesi’nden görüşme taleplerim oldu. Sayın Valimizle ve Başkanımızla görüşmek istiyorum” dedi.

Kaynak: BizimSivas


Engelli Maaşı Furkan Rasgele Ortopedik Engelli Sivas kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri