*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Batman’da, Soketleri Çalınan Şarj İstasyonu Sonucu: Engelliler Yine Mağdur!  (Okunma sayısı 239 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Batman’da, Soketleri Çalınan Şarj İstasyonu Sonucu: Engelliler Yine Mağdur!



Batman İluh Devlet Hastanesinde engelli bireylerin akülü sandalyelerini şarj etmeleri için konulan şarj istasyonunun kablo uçlarında bulunan soketler çalındı. Akülü sandalyelerini şarj etmek için gelen engelliler, yine mağdur oldu.

Batman İluh Devlet Hastanesindeki Akülü Sandalye Şarj İstasyonu’nun kablo uçlarında bulunan soketler, hırsızların hedefi oldu. Akülü sandalye araçlarını şarj etmek için gelen engelli bireyler, sandalyelerini şarj edemedi. Mağdur olan vatandaşlar karşılaşılan duruma tepki göstererek, istasyona kamera takılmasını istedi.

Engelli yakını Mehmet Ali Teymur “Tamamen insanlık dışı bir davranış. Yuh olsun bunu yapanlara. Engelli dünyanın neresinde olursa olsun onlara karşı bir sevgi ve saygı vardır. Nedense ülkemizde böyle insanları gördüğümüz zaman çok üzülüyoruz. Yetkililer bu konuya çözüm bulmalı” dedi.

batmansonsoz.net


ETİKETLER Akülü SandalyeBatmanEngelliHırsızlıkŞarj İstasyonu kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri