*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Erenler Belediye Başkanı, Kalp Krizi Sonucu Vefat Etti  (Okunma sayısı 385 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Erenler Belediye Başkanı, Kalp Krizi Sonucu Vefat Etti
« : Haziran 26, 2023, 03:34:48 ÖÖ »
Erenler Belediye Başkanı, Kalp Krizi Sonucu Vefat Etti



Sakarya’da, kalp krizi sonucu 59 yaşında hayatını kaybeden merkez Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ın cenazesi toprağa verildi. Makam odasında dün rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitiren Kılıç’ın Yorgalar Mezarlığı morgundan alınan cenazesi, belediye bahçesine getirildi. Kılıç için burada helallik alındı, dua edildi.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, törende yaptığı konuşmada, Kılıç ile 3 yılı aşkın mesai arkadaşlığının bulunduğunu, kendisini tanımaktan onur ve şeref duyduğunu dile getirdi. Kılıç’ın, makamdan şeref alan değil; oturduğu koltuğa, bulunduğu konuma ve yaptığı görevlere şeref veren birisi olduğunu anlatan Kaldırım, “Fakir, fukara dostuydu. Çok güzel hizmetlere imza attı. Çok gönüllere dokundu, çok hayır duası aldı. Allah kendisinden ebediyen razı olsun. Mekanı cennet olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise 40 yıllık siyasi kardeşliği bulunan Kılıç’ı uğurlamanın üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirerek, “Fevzi kardeşimizin hayatı boyunca Allah’ın rızasına uygun bir hayat yaşadığına şahidim” şeklinde konuştu.

Kılıç’ı unutmayacaklarını belirten Yüce, “Hem siyasi hem gönül dostluğumuzu unutmayacağız. Sevgiyle, muhabbetle, dürüstlükle dolu dolu bir hayat yaşadı. Hepimizin başı sağ olsun. Allah gani gani rahmet eylesin İnşallah” ifadelerini kullandı.

Törene, Kılıç’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra siyasi parti temsilcileri, kaymakamlar, belediye başkanları, belediye personeli, kurum müdürleri, çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

Konuşmaların ardından Kılıç’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, zabıta görevlilerince cenaze aracına taşınarak Tozlu Camisi’ne götürüldü. Kılıç için burada düzenlenen cenaze töreninde dualar okundu. Törende Kılıç’ın yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Törene katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, protokol üyeleri ve vatandaşlar, aileye taziyelerini iletti. Kılıç’ın cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından Serdivan Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

“Sosyal medyadaki son paylaşımlarında ziyaretlerden bahsetti”

Öte yandan Başkan Kılıç’ın, dün vefatından önce sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlarda kendisine yapılan ziyaretleri anlattığı görüldü. Kılıç’ın son paylaşımlarında, şu ifadeler yer aldı:

“Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Sakarya Şubemizi misafir ettik. Şube Başkanımız Engin Tumbaz’a ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık diliyorum. Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Nuri Koçer beyefendiyi misafir ettik. Kıymetli başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık diliyorum”

Makamında çalıştığı sırada dün fenalaşan ve sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kılıç’ın kalp krizi geçirdiği belirlenmişti. Hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kılıç’ın yakınları, mesai arkadaşları ve sevenleri üzüntü yaşamıştı.

Evli ve 4 çocuk babası Kılıç, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Erenler Belediye Başkanı seçilmişti. Kılıç, 2002-2003 ve 2015-2018 yılları arasında da AK Parti Sakarya İl Başkanı olarak görev yapmıştı.

cerkezkoybakis.com.tr


ETİKETLER Erenler Belediye BaşkanıFevzi KılıçKalp KriziSakarya kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri