*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bursa’daki Ev Yangınında Yaşlı Kadın ve Torunu Mahsur Kaldı  (Okunma sayısı 260 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Bursa’daki Ev Yangınında Yaşlı Kadın ve Torunu Mahsur Kaldı



Bursa’da 4 katlı binanın 2’nci katındaki dairede çıkan yangında, anneanne Metin Doğan (69) ile torunu Betül A. (17) balkonda mahsur kaldı. Dumandan etkilenen anneanne ile torunu, itfaiye ekiplerince demir parmaklıklar kesilerek kurtarıldı.

Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi A-131 Nolu Sokakta 4 katlı bir binanın 2’nci katındaki dairede saat 11:00 sıralarında yangın çıktı. Alevler kısa sürede daireyi sararken, evde bulunan Metin Doğan ile torunu Betül A. balkona sığındı. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Anneanne Metin Doğan ile torunu, balkon demirleri kesilerek kurtarıldı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Dumandan etkilenen anneanne ile torununa olay yerindeki sağlık ekipleri müdahale etti. Anneanne Metin Doğan, tedbir amacıyla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Doğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

DHA


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER BursaEv YangınıİtfaiyeYaşlı KadınYıldırım kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri