*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Sakarya Üniversitesi’nde Görevli Engelli Memur Hayatını Kaybetti  (Okunma sayısı 199 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Sakarya Üniversitesi’nde Görevli Engelli Memur Hayatını Kaybetti



Kronik rahatsızlığı sebebiyle engelli kadrosundan Sakarya Üniversitesi (SAÜ)’de memur olan 35 yaşındaki genç, hayatını kaybetti. Ali Çelik’in vefatı Limandere ve SAÜ’yü yasa boğdu.

Sakarya’nın Karasu ilçesi Limandere Mahallesi’nden 35 yaşındaki Ali Çelik, kronik rahatsızlığı sebebiyle engelli kadrosundan devlet memuru oldu.

Trabzon’daki görevi sonrası 2021 yılında Sakarya Üniversitesi’ne tayini çıkan, Mühendislik Fakültesi bölüm sekterliğinde memur olarak göreve başladı.

Kronik rahatsızlığı sebebiyle bir yandan tedavisi devam eden Ali Çelik, geçtiğimiz aylarda durumunun ağırlaşması üzerine Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Umuttepe kampüsünde yatılı tedaviye alındı. Çelik, tüm müdahalelere rağmen gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Vefatıyla Limandere Mahallesi ve SAÜ’yü yasa boğan Ali Çelik’in cenazesi öğle namazına müteakip Limandere Merkez camisinde kılınacak cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verilecek.

medyabar.com


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER EngelliKarasuKronik RahatsızlıkSakarya ÜniversitesiSAÜ Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri