*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Beşiktaş’ta Kamyonet Sürücüsünü Engelli Bırakan Kaza Kamerada  (Okunma sayısı 306 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Beşiktaş’ta Kamyonet Sürücüsünü Engelli Bırakan Kaza Kamerada



Beşiktaş’ta 8 ay önce meydana gelen kazanın MOBESE’ye yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Feci kaza sonrası yola savrulan kamyonet sürücüsü engelli kaldı.

İstanbul’un Beşiktaş ilçesi Balmumcu Barbaros Bulvarı’nda 8 ay önce korkunç bir kaza meydana geldi. Gece saat 03.00 sıralarında meyve sebze halinde dönen Bilal Ulu’nun kamyonetine, kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen Ziya Durmaz’ın kullandığı Bulgaristan plakalı otomobil çarptı.

“Arkadaşlarıyla birlikte kaçtı”

Çarpmanın etkisi ile Bilal Ulu, yola savruldu. Kaza sonrası Ziya Durmaz ve arkadaşları otomobilden çıktı. Bir süre araçlarının etrafında dolaşan grup, olay yerinden kaçtı.

“Ağır yaralandı”

Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Bilal Ulu, hemen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

“Alkollü çıktı”

Kazadan sonra otomobil sürücüsü Ziya Durmaz sabah 10.00 sıralarından polis merkezine giderek teslim oldu. Kan örneği alınan Durmaz’ın 0,80 promil alkollü olduğu tespit edildi.

“Sürücü serbest kaldı, çarptığı adam yürüme yetisini kaybetti”

DHA’nın haberine göre 4 ay yoğun bakımda kalan Bilal Ulu ise yürüme yetisini kaybetti. Ulu’nun hastanede tedavisi devam ederken, sürücü savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DHA


ETİKETLER Alkollü SürücüBeşiktaşEngelliİstanbulMobeseTrafik Kazası kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri