*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Yeni Yılda ÖTV’siz SUV Engelli Otomobil Fiyatları Ne Kadar?  (Okunma sayısı 337 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Yeni Yılda ÖTV’siz SUV Engelli Otomobil Fiyatları Ne Kadar?



2023 SUV engelli araç listesine girebilecek ÖTV muafiyeti dahilindeki SUV otomobiller geride bırakmaya hazırlandığımız yılın en çok merak edilen konuları arasında yer alıyor.

Yeni yılda devreye sokulacak ÖTV matrah güncellemesi ile engelli araçlar için belirlenen sınır 1 milyon 4 bin TL olacak. Bu da birçok markanın SUV modellerinin listeye dahil olmasını sağlıyor.

2023 SUV engelli araç listesi için sıralanan otomobiller geniş ve yerden yüksek olduğu için müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra daha konforlu bir kullanım imkanı sunuyor. Bu sebeple 2023 ÖTV muafiyetinden yararlanarak otomobil almak isteyen birçok kişi SUV modelleri tercih ediyor.

SUV engelli araç fiyatları 2023 yılı içinde yeniden zam görecek gibi dursa da şu anki fiyatlandırmaya göre listeye eklenebilecek farklı marka ve modeller göze çarpıyor. SUV engelli araç 2023 listesi Fiat, Renault, Dacia, Hyundai, Kia, Toyota, Citroen, Peugeot, Opel, Skoda, Seat, Volkswagen, Ford, Nissan, Honda, Suzuki ve MG markalarına ait farklı paketlerdeki otomobillerden oluşuyor. Her paket için ise farklı ÖTV muafiyet oranı uygulanarak hesap yapılıyor.

2023 yılında ÖTV muafiyetli otomobil almak isteyenleri devletin belirlediği limit dışında sınırlayan bir konu daha var. Bu da bazı markaların ÖTV muafiyet limiti dahilinde kalsa da her otomobilini engelli araç listesine dahil etmemesi. Bu nedenle 2023 yılında ÖTV muafiyetinden yararlanarak otomobil almak isteyenlerin gelecek zamları göz önünde bulundurmasının yanı sıra firmaların hangi otomobillerini engelli araç listesine dahil edeceğini de dikkat etmesi gerekiyor.

İşte her markanın farklı modeline göre listeye girme şansı olan 2023 ÖTV’siz KDV dahil SUV engelli araç fiyatları TIKLAYINIZ!.


Dünya

ETİKETLER EngelliOtomobilÖTVSUV kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri