*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Samsun’da Darp Edilen Yaşlı Adam Hastanede Hayatını Kaybetti  (Okunma sayısı 292 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Samsun’da Darp Edilen Yaşlı Adam Hastanede Hayatını Kaybetti



Samsun’da darp edilen bir kişi tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde 8 Eylül akşamı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir restoranın önünde darp edilen 67 yaşındaki Orhan Arslan yaralandı.

Gazi Devlet Hastanesine kaldırılan yaşlı adam ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Hastanede tedavi altında bulunan Arslan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün hayatını kaybetti.

Öte yandan, Orhan Arslan’ı darp ettikleri iddia edilen 40 yaşındaki O.G. ile 46 yaşındaki E.Ö.’nün olaydan sonra polis tarafından gözaltına alındıkları ve sevk edildikleri mahkemece O.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, E.Ö.’nün ise mahkemece elektronik kelepçe takılarak ev hapsine karar verildiği öğrenildi.

Ajans Manisa


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Adli KontrolDarpGözaltıİlkadımSamsunYaşlı Adam #kayseri de #Bir ilk #Kiralık #Akülü #Tekerlekli #Sandalye #Kayseri de #Kiralık #Tekerlekli #Sandalye #Kayseri de #Kiralık #Çocuk #Tekerlekli #Sandalyesi  0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri