*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Avcılar’da Sağlık Ocağında Tanışan Yaşlı Çift Dünyaevine Girdi  (Okunma sayısı 293 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Avcılar’da Sağlık Ocağında Tanışan Yaşlı Çift Dünyaevine Girdi



Sağlık sorunları sebebiyle gittikleri merkezde tanışan 90 yaşındaki Habibe Özdemir ve 77 yaşındaki Muharrem Erdoğan, hayatlarının geri kalanını birlikte geçirme kararı alarak nikah masasına oturdu.

İstanbul’un Avcılar ilçesinde, 90 yaşındaki Habibe Özdemir ile 77 yaşındaki Muharrem Erdoğan, sağlık sorunları için gittikleri sağlık ocağında tanışarak hayatlarının aşkını buldu.

Eşini kaybettikten sonra tek başına yaşayan 4 çocuk babası 77 yaşındaki emekli Erdoğan ile aynı mahallede oturan daha önce evlilik yapmayan Özdemir, 7 yıl önce görüşmeye başladı.

“Çift Evlenme Kararı Aldı”

İkili, uzun zaman birbirine arkadaş olunca yaşamlarının kalan bölümünü birlikte geçirmeye karar verdi.

Çift, Avcılar Belediyesi’ne başvurarak evlenmek istediklerini bildirirken, nikahlarını Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin kıymasını istedi.

“Cüzdan 90’lık Geline Verildi”

Nikah masasına oturan çiftin nikah şahitliklerini Cihangir Aile Sağlığı Merkezi görevlileri yaptı. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yaşlı çiftin nikahlarını kıyarken evlilik cüzdanını da 90 yaşındaki gelin Özdemir’e verdi.

“Sevdim, Beğendim, Oldu”

Habibe Özdemir, evlilik teklifinin kendisinden geldiğini belirterek, “Birbirimizi sevdik. Sevdim, beğendim, oldu” diye konuştu.

“Özel Bir Nikah Kıydık”

Avcılar Belediye Başkanı Başkan Hançerli, “Bugün çok özel bir nikah kıydık, onlar çok heyecanlı. Onların heyecanı bize de bulaştı” ifadelerini kullandı.

DHA


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER AvcılarEvlilik TeklifiTuran HançerliYaşlı Çift kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri