*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Epilepsi Nöbeti Geçirirken, Kelle Paça Çorbası Kazanına Düştü  (Okunma sayısı 195 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Epilepsi Nöbeti Geçirirken, Kelle Paça Çorbası Kazanına Düştü



Ağrı’da epilepsi hastası 28 yaşındaki Kamuran Bakır, geçirdiği nöbet sırasında kaynayan kelle paça çorbası kazanına düştü. Göğsünde, sol kolunda ve ayağında yanıklar oluşan Bakır, “Çok yanığım var, inşallah iyileşirim” dedi.

Diyadin ilçesinde lokantanın mutfak bölümünde çalışan epilepsi hastası Kamuran Bakır, bir ay önce mutfakta ustayla yaptıkları çorbaları kontrol ederken nöbet geçirdi. Bilinci kapanan Bakır, içinde kelle paça çorbası bulunan ve kaynayan kazanın içine düştü.

“Vücudunda Yanıklar Oluştu”

Lokantadakiler, Bakır’ı kazandan çıkarıp sağlık ekiplerine haber verdi. Göğsünde, sol kolunda ve ayağında yanıklar oluşan Bakır, önce Diyadin Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp, ardından Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Merkezi’ne sevk edildi.

“Kendime Geldiğimde Hastanedeydim”

Bekar olan Kamuran Bakır, “Epilepsi hastasıyım. Çalıştığım lokantada nöbet geçirince düşerken kaynayan kelle paça çorbası kazanının içine girdim. Kendime geldiğimde hastanedeydim. Diyadin Devlet Hastanesi’nden Erzurum’a getirdiler. Çok yanığım var. İnşallah iyileşirim. Allah izin verirse artık lokantada çalışmak istemiyorum. Hastalıktan dolayı bu olay başıma geldi” diye konuştu.

DHA


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER AğrıDiyadinEpilepsiİş KazasıSara NöbetiVücut Yanıkları Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45