*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Çoğulhan’da Kaybolan Engelli Kadın Bulundu  (Okunma sayısı 334 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Çoğulhan’da Kaybolan Engelli Kadın Bulundu
« : Temmuz 14, 2022, 03:06:31 ÖÖ »
Çoğulhan’da Kaybolan Engelli Kadın Bulundu



Afşin ilçesine bağlı Çoğulhan Mahallesi’nde 24 saattir kayıp olan engelli kadın, AKUT ve Jandarma ekipleri ile AFAD gönüllüleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

Çoğulhan Mahallesi’nde ikamet eden 31 yaşındaki engelli kadın Meryem Arı, 11 Temmuz Pazartesi günü öğle saatlerinde evlerinden ayrıldı. Aile fertleri, aradan uzun süre geçmesine rağmen eve dönmeyen Meryem’i aramaya başladı. Aile fertlerinin arama çalışması sonuç vermeyince AKUT ve Jandarma ekipleri ile AFAD gönüllüleri devreye girdi. Mahalleyi karış karış arayan ekipler, yaklaşık 24 saat sonra Meryem’i kullanılmayan işçi lojmanlarında buldu.

Ekipler, su verdikleri Meryem’i genel sağlık kontrolünden geçirdiler. Sağlık durumunu soran ekipler “İyiyim” cevabını alınca “Çok sevindik iyi olmana, geçmiş olsun” diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

Kaybolduktan yaklaşık 24 saat sonra sağ salim bulunan engelli kadın, sağlık kontrollerinin ardından ailesine teslim edildi.

Aile fertleri de Meryem’in bulunması için çaba gösteren herkese teşekkür etti.

Elbistanın Sesi


ETİKETLER AFADAfşinAKUTÇoğulhan MahallesiEngelli KadınJandarmaKayıpMeryem Arı Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri