*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engellilik Araştırmalarında Bilimsel Çalışmalar Etkinliği Gerçekleştirildi  (Okunma sayısı 304 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Engellilik Araştırmalarında Bilimsel Çalışmalar Etkinliği Gerçekleştirildi



“Engellilik Araştırmalarında Bilimsel Çalışmalar” etkinliği İstanbul Üniversitesi Beyazıt Rektörlük Binası Doktora Salonunda, 10 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Engellilik Araştırmaları Tezli Yüksek Lisans Programının ilk mezunlarına diplomaları takdim edildi. Mezunlarımız, tezlerine ilişkin kısa sunumlar da yaptılar. Bu sunumlarda, tez hazırlık sürecinde yaşadıkları deneyimler ve tezlerinin içeriklerine ilişkin bilgiler verdiler. Programa İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yasemin Işıktaç, ENUYGAR Merkez Müdürü Prof. Dr. Ayşe Resa Aydın, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Ekmekçi, Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kerem Giray, Yüksek Lisans Programı Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Neşe Kars Tayanç, Doç. Dr. Zümrüt Ecevit Satı, Doç. Dr. Neşe Çalı, Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Nurcan Özgür Baklacıoğlu, İdari Birimlerinden yöneticiler ile mezunlar ve aileleri katıldı.

facebook.com/iuenuygar


ETİKETLER Beyazıt Rektörlük BinasıEngelliler Uygulama ve Araştırma MerkeziEngellilik Araştırmalarında Bilimsel Çalışmalarİstanbul ÜniversitesiRektör Prof. Dr. Mahmut AkSosyal Bilimler Enstitüsü Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45 Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri