*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Tekirdağ’da Engelliler Haftası Renkli Başladı  (Okunma sayısı 313 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Tekirdağ’da Engelliler Haftası Renkli Başladı
« : Mayıs 19, 2022, 12:56:00 ÖS »
Tekirdağ’da Engelliler Haftası Renkli Başladı



Engelliler Haftası Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde renkli başladı. Çelenk sunma töreninde engelliler gönüllerince eğlendi.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde ‘Engelliler Haftası’ çerçevesinde tören düzenlendi. Eski Valilik önünde düzenlenen törene Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar, Engelliler Dernekleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Çelenk sunma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, engellilerden tarafından halk oyunları gösterisi yapıldı. Engellilerin oyun havaları katılımcı vatandaşlar tarafından çokça beğenildi.

Günün anlam ve önemi belirten konuşmayı yapan İl Müdürü Uslu, “İnşallah daha fazla, daha sıklıkla sorunları daha çok masaya yatırıp, sorunları çözmekte umutluyuz. Azmimiz var, gayretimiz var. Birlikteliğimize güveniyoruz. Elbette rakamsal artışlarımız var. Erişe bilirlik faaliyetlerimiz pandemiye rağmen devam etmişti. 6 tane kuruluşumuza erişebilirlik belgesi vermiş bulunuyoruz” dedi.

İHA


ETİKETLER Engelliler HaftasıSüleymanpaşaSüleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin UzunlarTekirdağTekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü UsluTören Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri