*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İBB 60 Engelli Kamu Personeli Alımı Yapacak  (Okunma sayısı 439 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
İBB 60 Engelli Kamu Personeli Alımı Yapacak
« : Aralık 25, 2020, 04:36:05 ÖS »
İBB 60 Engelli Kamu Personeli Alımı Yapacak



2020 yılı engelli kamu personeli alımları kapsamında Büyükşehir Belediyesine yeni personel alımı yapılacak. Engelli personel alımı başvuru şartları ve detayları bu haberde.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi “İSFALT” için 60 yeni engelli kamu personeli alımı yapılacak. Daimi işçi kadrolarında personel alımı için başvuru şartları ve tüm detayları, başvuru sürecini ve tüm detayları bu haberimizde hazırladık.

Engelli 60 Personel Alımı Başvuru Süreci

60 engelli personel alımı başvuruları e-posta adresine gerekli bilgiler gönderilerek yapılacak. Adaylar 31 Aralık 2020 tarihine kadar aşağıdaki “Başvuru Kılavuzu”ndaki elektronik posta adresine yapılması gerekmektedir.

Başvuru Kontenjanları

Bilgisayar Mühendis, Bilgisayar Teknikeri, Endüstri Mühendisi, Otobüs Şoförü, Bilgisayar Programcısı, Şoför, Harita Teknikeri, İşçi ve Kazı İşçisi alımları kapsamında 60 engelli kamu işçisi alımı için başvurular alınacak.

60 Engelli Personel Alımı Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak, Devlet hastanesinden yüzde 40 ve üzeri engelli olduğunu bildiren heyet raporu almış olmak gerekiyor. Ayrıca 60 engelli personel alımına malülen emekli olmamış olmak şartı da aranmaktadır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki olan İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi ve telefon bilgileri de şu şekildedir: Selimiye Mahallesi, Atölyeler Sokak 8/1 Üsküdar/İstanbul olarak belirtildi. Telefon numaralarından da mesai saatleri içerisinde bilgi alabilirsiniz.

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.

isilanlarikariyer.com
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri