*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: EKPSS Alımlarında Engelli Sağlıkçılara Kadro Verilmesi Bekleniyor  (Okunma sayısı 468 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
EKPSS Alımlarında Engelli Sağlıkçılara Kadro Verilmesi Bekleniyor



2020 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı EKPSS atamaları kapsamında yıllardır atama bekleyen engelli sağlıkçıların sesinin duyulması bekleniyor. EKPSS atamalarında engelli sağlıkçılara kadro şart!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi “ÖSYM” tarafından 2020 yılı EKPSS için başvurular tamamlandı. Öte yandan EKPSS kura başvuruları için henüz vakit var. My Memur olarak bu haberimizde gerek 2020 EKPSS gerekse EKPSS atamalarına dair “Engelli Sağlıkçıların” sorunlarını gündeme taşıyacağız. Yıllardır EKPSS memur alımlarını atamasız, kontenjansız geçiren özellikle engelli çevre sağlıkçılar ile diğer engelli sağlıkçıların mağduriyetleri 2020 yılı itibarıyla son bulmalıdır diyoruz.EKPSS memur alımlarından engelli sağlıkçıların taleplerini ve haklı mağduriyetlerini kendi kalemlerinden, ilk elden vererek siz değerli yetkililere sesleniyoruz:

ENGELLİ SAĞLIKÇILAR MAĞDUR

2017/1 EKPSS sağlık personeli alımından bu yana 2018 EKPSS dahil 2 yıldır, Engelli çevre sağlıkçılar ve diğer engelli sağlıkçılara EKPSS de kadro verilmedi. Engelli sağlıkçılar istihdam sorunu yaşamaktadır. Açılan şehir hastaneleri, Toplum sağlık Merkezlerine, Halk sağlık Merkezlerine 2018’den 2020 yılına kadar KPSS’den 30 bin sağlık personeli temin edilmektedir.Kamuda engelli personeli istihdamı %3 dür. 2018, 2020 sağlık personeli istihdamının %3 ise 900 engelli sağlık personeli demektir. Fakat engelli sağlıkçılara 2 yıldır EKPSS de kadro verilmemiştir. Sayın büyüklerimizden engelli sağlıkçılar olarak ricamızdır. Engelli sağlıkçılar olarak atanıp kendi mesleğimizi yapmak istiyoruz.

HER İNSAN BİR ENGELLİ ADAYI

Engellilere fırsat verildikçe birçok başarılara imza atıyorlar. Lütfen Sayın Büyüklerimiz Her İnsan Bir Engelli Adayı Biz engelli çevre sağlıkçılar ve diğer engelli sağlıkçılar olarak atanıp Vatanımıza, ülkemize, Hizmet etmek istiyoruz. 2020 E PSS sınavı öncesi Engelli Sağlıkçılar Atama Bekliyor. Sayın Cumhurbaşkanım ve Sayın Sağlık Bakanım lütfen engelli sağlıkçıların sesini duyun. My Memur olarak EKPSS adaylarından özellikle engelli sağlıkçılara kadro konusunda destek verilmesini bekliyoruz.

26.02.2020 - mymemur.com.tr



Etiketler : icin tesekkurler kayseri douglas adams otostopcu douglas niles buzduvarı uclemesi ve kayseri donald salih besore tarihi degistiren basarisizliklar duzceli mehmet halit rrtugrul mavili jekyll