*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Masa Tenisi Milli Takımımız Tayland’da Gümüş Madalya Kazandı  (Okunma sayısı 607 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Masa Tenisi Milli Takımımız Tayland’da Gümüş Madalya Kazandı

Masa Tenisi Milli Takımız Tayland’da takım halinde gümüş madalya kazandı.

Tokyo 2020 Oyunları öncesi hazırlıklarını sürdüren Masa Tenisi Milli Takımımızın 06-12 Ağustos 2019 tarihleri arasında Tayland'da gerçekleştirilen 2019 ITTF-PTT Bangkok Açık Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

MİLLİLERİMİZDEN TAKIM HALİNDE TURNUVA 2’LİĞİ

Gerçekleşen turnuva’da Milli Takımımız Ebru Acer ve Sümeyra Türk ile takım halinde katıldığı müsabakalarda Turnuva 2.liği kazanarak Gümüş madalyanın sahibi oldu.

MİLLİ SPORCULARIMIZI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın yaptığı açıklamada; “Gerçekleşen turnuvada Milli Sporcularımız Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandırmıştır, göstermiş oldukları başarıdan dolayı hepsini canı gönülden kutluyorum, Ülke olarak puan mücadelesi verdiğimiz bu turnuvanın bizim acımızdan en iyi şekilde sonuçlamasında emekleri olan Teknik Kurul Üyelerimize, desteklerini esirgemeyen Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ailemize teşekkür eder, Mübarek Kurban Bayramızını tekrardan tebrik ederim”dedi.

11.08.2019 - tossfed.gov.tr

Etiketler : bulamadım..kenarlarda ,köşelerde ,kadehlerde, şişelerde, ben kabimden başka yerde inan seni bulamadım bulamadımmm İçime hep hüzün doluyor içime hep hüzün doluyor yine sensiz kayseri