*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: 13 Haziran Evde Bakım Maaşı Yatan İllerin Listesi  (Okunma sayısı 455 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
13 Haziran Evde Bakım Maaşı Yatan İllerin Listesi
« : Haziran 13, 2019, 03:22:30 ÖS »
13 Haziran Evde Bakım Maaşı Yatan İllerin Listesi



Evde bakım parası yatan iller, Haziran ayı için de merak ediliyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Türkiye'de yaklaşık 5 milyon hasta, engelli ve bakıma muhtaç yakını olanlara destek sağlanıyor. Peki, Maaşlar nereden nasıl öğrenilir? 13 Haziran evde bakım parası yatan iller nereler?

Evde bakım parası Haziran ayında ödenmeye başlandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yatırılan evde bakım maaşı, il il hesaplara yatırılıyor. Peki evde bakım maaşı başvuruları nasıl yapılır? 2019 evde bakım maaşı ne kadar? Maaş alanlar sorgulama işlemini nasıl yapıyor? İşte evde bakım maaşına dair detaylar...

EVDE BAKIM PARASI YATAN İLLER

Evde bakım maaşları, Bakanlık tarafından il il yatırılıyor. Ramazan Bayramı nedeniyle bu ayki ödemeler henüz birkaç il için yapıldı. Şimdilik Ordu, Bolu, Osmaniye, İstanbul, Adıyaman, Tokat, Tekirdağ, Kırklareli, Aksaray, Amasya, Zonguldak, Van, Mersin, Konya, Denizli, Sivas ve Manisa'dan evde bakım paralarının yatırıldığında dair haberler geliyor. Evde bakım maaşları yatırılan illerle ilgili bilgiler geldikçe detaylar haberlerimizde olacak.

E-DEVLET ÜZERİNDEN EVDE BAKIM PARASI SORGULAMA İŞLEMİ İÇİN TIKLAYIN

EVDE BAKIM PARASI SORGULAMA

Evde Bakım aylığı ödemelerini E Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. TC kimlik numaranız ile E Devlet şifrenizi kullanarak giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın ve tıklayın. Açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detaylar ulaşabilirsiniz. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında bulunur.

13.06.2019 - haberturk.com



Etiketler : DAYANIŞMA DERNEĞİ OLİMPİK SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ OKYANUS GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ OKUNTU GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ OĞULCUKLULAR SOSYAL KAYSERİ