*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Yenimahalle’de Engelli Gündüz Bakım Tesisi Hizmet Vermeye Hazırlanıyor  (Okunma sayısı 633 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Yenimahalle’de Engelli Gündüz Bakım Tesisi Hizmet Vermeye Hazırlanıyor



Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi içerisinde kurulacak Engelli Gündüz Bakım ve Sosyal Tesisi ile tüm vatandaşlara hizmet vermeye hazırlanıyor.

İçerisinde barındırdığı birimlere ilave olarak, engelli çocukların eğitimi ve hayata katılımı düşünülerek açılacak Engelli Gündüz Bakım ve Sosyal Tesisi, Yenimahalle’de çocukları için eğitim ve kişisel gelişim ihtiyacı olan aileler için umut ışığı olacak. Özel yavruların bakımında kendi günlük işleri için zaman bulamayan aileler, açılacak olan Engelli Gündüz Bakımevi sayesinde hem sosyal hayata uyum sağlayacak hem de çocuklarını güvenli ellere teslim ederek psikolojik olarak rahatlayacak.

‘ÖNCELİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİ VE MUTLULUĞUDUR’

Engelli çocuklarımızın ve ailelerin yaşadığı sıkıntıları hafifletmek için göreve geldiği günden beri projeler üreterek ailelere destek olunduğunu ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “ Çocuklarımızın eğitimi ve kişisel gelişimi bizim için çok önemlidir. Hiçbir çocuğumuzu ayırt etmeden, onların eğitim alması, zamanlarını dolu dolu geçirmeleri ve özellikle engelli çocuklarımızın evlerinde kapalı kalmaması için bunun gibi tesisler açıyoruz. Engelli çocuklarımızın eğitimi, hizmet götürürken bizim daha hassas düşünmemiz gereken bir konudur. Böyle anlamlı bir tesisi Yenimahalle’ye kazandırmaktan onur duyuyorum” dedi.

27.07.2018 - DHA



Etiketler : çizin çok orjinal eserler çıkıyor sevilla gigapixel fotoğraf sevilla harlem canlı yayın kameralar gigapixel fotoğraf korkusitesi korku sever panpalarıma gelsin kaliteli site ama paralı buda
KAYSERİ İLİ TACETTİN VELİ TAHSİL ÇAĞINDAKİ TALEBELERE YARDIM DERNEĞİ KAYSERİ MERKEZ