*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: 3. Uluslararası ENGELSİZMİR Kongresinin Teması 'İstihdam'  (Okunma sayısı 660 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
3. Uluslararası ENGELSİZMİR Kongresinin Teması 'İstihdam'



Bu yıl üçüncüsü düzenlenen  'Uluslararası ENGELSİZMİR Kongresi' 1-3 Kasım tarihleri arasında Fuar İzmir'de 'Engelsiz Üretim Modelleri ve İstihdam' temasıyla gerçekleştirilecek.

3. Uluslararası ENGELSİZMİR Kongresi, 1-3 Kasım tarihleri arasında Fuar İzmir'de 'Engelsiz Üretim Modelleri ve İstihdam' temasıyla gerçekleşecek .

ÜÇ GÜN DEVAM EDECEK

'Uluslararası ENGELSİZMİR Kongresi', bu yıl üçüncü kez yapılacak. Sivil toplum örgütleri, meslek odaları, üniversiteler ve kamu kuramlarından temsilcilerin katıldığı toplantılar sonunda, kongrenin ana temasının 'Engelsiz Üretim Modelleri ve İstihdam' olması kararlaştırıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesinin İZFAŞ organizatörlüğünde Fuar İzmir'de düzenleyeceği engelsiz kongre: 1 Kasım tarihinde başlayacak. 3 Kasımda sona erecek. Kentte, üç gün boyunca engelliler için istihdam tartışılacak.

UZMANLAR KATILACAK

Kongrenin amacı, engellilerin istihdamına yönelik engelsiz üretim modelleri ve yerel ulusal ile uluslararası düzeyde uygulanan örnekler üzerinden incelemeler yapmak olacak. Kongrede, uluslararası ve ulusal alanda tanınan uzmanlar yer alacak, işverenle engelliler buluşturulacak. Proje üretim süreci de olacak. Kongre Başkanı Doç. Dr. Levent Köstem. "Engellilerin, normal insanlar gibi çalışmasının önünü açmak istiyoruz. İstihdamı artırıcı uygulamaları gündeme getireceğiz" diye konuştu.

16.07.2018 - DHA



Etiketler : tetikçi tabanca topların dansı toprak atsın torpil tövbeler olsun türk kızı takılan maymun türk kızı detected ulan ve yapacağın işi yaprak yatta suratına sıcam yemedik işte yeter amk yinemi