*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Paralimpik Milli Tenisçi Büşra Ün Zaferlere Doymuyor  (Okunma sayısı 730 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Paralimpik Milli Tenisçi Büşra Ün Zaferlere Doymuyor
« : Kasım 04, 2017, 03:40:05 ÖÖ »
Paralimpik Milli Tenisçi Büşra Ün Zaferlere Doymuyor

Daha önce Litvanya'da kazandığı kupaların büyüklüğü nedeniyle annesinden özür dileyen Paralimpik Oyunları'na katılan ilk Türk kadın tenisçi olan Büşra Ün'e, son şampiyonluğunda gönlüne göre kupa verildi.

Paralimpik Oyunları’na katılan ilk Türk kadın tenisçi olarak tarihe Büşra Ün, zaferlere doymuyor. İngiltere’de düzenlenen WrexhamTC ITF Futures Turnuvası’nda hem teklerde hem de çiftlerde zafere ulaşan Büşra Ün, bu kez gönlüne göre kupa aldı. Daha önce Litvanya’da kazandığı bir turnuvanın ardından annesine seslenen ve “Salonda çok yer kaplayacağı için üzgünüm ama bu kadar büyük olacağını bilmiyordum anne” diyen Büşra Ün, yeni kupalarının fazla yer kaplamayacağını annesine müjdeledi.

Resmi Twitter hesabında turnuva sonrası kupaları ile çekilmiş fotoğrafının yer aldığı bir paylaşımda bulunan Büşra Ün, “İşte şimdi annem sevinecek. Tekler ve çiftlerde 1.’lik! Ve çok yer kaplamayan kupalar” yazdı.

26.10.2017 - sozcu.com.tr

Anahtar Kelimeler : icin Haykirdim akman ft tehlikeli madde  sevdim ama sevilemedim Dj Akman Askin Deli Ediyor Dj Akman Seni Seviyorum Dj Akman Seninle ilk Defa Yilmaz Eryilmaz Ahirim