*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Acılı Baba: Gözlerini Kapa ve Gittiğin Yerde Sakın Korkma Kızım!  (Okunma sayısı 1398 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Acılı Baba: Gözlerini Kapa ve Gittiğin Yerde Sakın Korkma Kızım!

İngiltere'de yaşayan dört yaşındaki kanser hastası Jessica Whelan'ın ölümü bütün ülkeyi adeta yasa boğdu. Acılı baba, kızının ölümü ardından yürek burkan bir yazı paylaştı.

İngiltere'nin Lancashire kentinde, dört yaşındaki kızını kanserden kaybeden acılı babanın paylaşımı herkesi gözyaşlarına boğdu.

YAŞAM MÜCADELESİNDE YENİK DÜŞTÜ

Kamuoyunun dikkatini çekerek, kanserli kızı için yardım kampanyası başlatmak isteyen acılı baba Andy Whelan; nöroblastom kanserinin dördüncü evresindeki kızının yaşadığı acıları gözler önüne seren fotoğraflar paylaştı.

Geçen sene eylül ayında nöroblastom kanseri teşhisi getirilen minik Jessica'nın en azından son haftalarını güzel geçirebilmesi için, 'go fund me' sitesinde, yabancıların yaptığı yardımlarla 76 bin pound (yaklaşık 317 bin TL) toplandı.

22.11.2016 – haberler.com

Anahtar Kelimeler : Hep bir fırtınaLar kopardı yüreğimde Sen yok ettin onları bir kaç günde BeLki seninLe hiç bir araya geLmedik ki ama ben geLdik sayıyoruM Sen ve ben biz oldu sayıyoruM Sonra