*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Şikayet Hattı Kurdu  (Okunma sayısı 970 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Şikayet Hattı Kurdu

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu ulaşım hizmeti verebilmek adına çalışmaların hızla devam ettiği kaydedildi. Vatandaşların görüşlerinin ve mağduriyet yaşanmamasının önemli olduğu belirtilen açıklamada, bu amaçla vatandaşlar için "0242-606 0 777" numaralı ayrı ve özel bir "Ulaşım Şikayet Hattı" oluşturulduğu bildirildi.

Durakla durmayarak yolcu alınmaması, güzergah ve çalışma saatlerine uyulmaması, elektronik ücret toplama sistemine uygun çalışılmaması konuları için özel oluşturulmuş şikayet hattına, tüm vatandaşların şikayetlerini anında iletebilecekleri ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

"Ayrıca ulaşım konusundaki her türlü talep, öneri ve şikayetler için 0242-606 07 07 numaralı İletişim ve İzleme Merkezimiz de vatandaşlarımıza hizmet vermeye yine devam edecektir. 1 Şubat 2017 tarihi itibarıyla şehrimizde ulaşımın 12 metrelik, alçak tabanlı, engelliler için uygun otobüslerle yapılması için çalışmalarımız tamamlanmış, esnafımız için havuz sistemi oluşturulmuş, ortak havuzdan eşit gelir elde edilmesi uygulamasına başlanılmıştır. Havuz sistemi ile ulaşım hizmet kalitesinin arttırılması, yolculuk sürelerinin kısaltılması, gelir adaletsizliğinin ortadan kaldırılması, esnaf arasındaki çekişmenin sonlandırılması amaçlanmaktadır. Toplu taşıma hizmet kalitesini ve ulaşım konforunu arttırmak adına yürüttüğümüz bu çalışma sürecinde, istenmeyen davranışlar sergileyerek vatandaşlarımızın mağduriyetine neden olan taşımacılara müdahale edilecek, cezai işlem uygulanacaktır. Yine tüm bu gelişmeler ve yürütülen çalışmalar çerçevesinde denetim faaliyetleri arttırılarak, mevcut denetim ekiplerimizin yanı sıra, gelen şikayetleri denetlemek üzere Sivil Denetim Ekipleri oluşturulmuştur."

17.11.2016 – AA