*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Tar Sendromlu Milli Yüzücü Sefa Yurtkölesi İşine Kavuştu  (Okunma sayısı 1215 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Tar Sendromlu Milli Yüzücü Sefa Yurtkölesi İşine Kavuştu



Manisalı olan, tar sendromu hastalığı yüzünden elleri ve ayakları tam gelişmeyen milli yüzücü Sefa Yurtkölesi’nin çalışma isteği olumlu karşılandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın girişimiyle Yurtkölesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde istihdam edildi.

Bedensel engelli milli yüzücü Sefa Yurtkölesi’nin iş talebi, yerine getirildi. Yurtkölesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde istihdam edildi. Yurtkölesi, başta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ olmak üzere arzusunun yerine getirilmesinde destek olanlara teşekkür etti. AK Partili Özdağ, "Bize çalışma isteğini iletmişti bizde kurum müdürlüğümüzle el birliği içerisinde o isteği yerine getirmekten bahtiyarlık duyuyoruz" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Savaş Duman da, "Sefa kardeşimiz de bedensel engelli yüzme kategorisinde kendini ispatlamış kariyeni de sürdürebilir durumda olan bir sporcumuz. Spor Bakanlığımızın, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüzün destekleriyle İl Müdürlüğümüz bünyesinde çalıştırılmasına karar verildi. İŞKUR İl Müdürümüz Sayın Salim Eroğlu ile yapılan görüşmeler neticesinde Sefa kardeşimizi Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde çalıştıracağız. Burada hem çalışmalarına hem de antrenmanlarına devam edecek" diye konuştu.

 Bedensel engelli milli yüzücü Sefa Yurtkölesi’nin dokuz Türkiye Şampiyonluğu, Bir Türkiye ikinciliği, Brezilya’da 2014 yılında düzenlenen yüzme şampiyonası S2 gurubunda bronz madalyası bulunuyor.

12.02.2016 - DHA