*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle 5 İlde Okullara Kar Tatili  (Okunma sayısı 696 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle 5 İlde Okullara Kar Tatili
« : Aralık 30, 2015, 12:12:36 ÖS »
Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle 5 İlde Okullara Kar Tatili



Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi.

SAMSUN

Samsun'da bugün öğleden sonra, kar yağışı nedeniyle Çarşamba ilçesinde eğitime ara verildi. Öte yandan Ayvacık İlçesi'nin tamamı, Salıpazarı İlçesi'nde bazı köyler ile Canik İlçesi'nde taşımalı eğitim veren okullarda yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Yurdu etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye başladı.

Samsun'un bazı ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Salıpazarı İlçesi Tahnal ve Konakoren köyleri ile Canik İlçesi'nde taşımalı eğitim veren okullarda ve Ayvacık İlçesi'nin tamamında yoğun kar yağışı nedeniyle eğitimin bir gün tatil edildiği duyuruldu.

ÇORUM

Çorum Valiliği'nden yapılan açıklama da, "30 Aralık 2015 Çarşamba ve 31 Aralık 2015 Perşembe tarihlerinde iki gün kar yağışı nedeniyle il ve ilçelerde ilk ve orta dereceli tüm okullar tatil edilmiştir. Ayrıca tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelde iki gün izinli sayılacaktır" ifadelerine yer verildi.

SİVAS

Kar yağışı nedeni ile Sivas'ın Suşehri İlçesi’ndeki okullar bugünden öğlenden itibaren 1.5 gün tatil edildi. Kaymakamlık’tan yapılan açıklamada bugün öğlen 12.00’den itibaren ilçedeki tüm okulların 1.5 gün süreyle tatil edildiği duyurulurken, ayrıca kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de izinli sayılacağı açıklandı.

TOKAT

Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde kar yağışı nedeniyle okullar yarın için tatil edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede kar yağışı ve olumsuz havanının etkili olduğunu söyledi. Yazıcı, yaşanabilecek sıkıntılar göz önüne alınarak yarın ilçe genelindeki ilk ve ortaokullarda eğitime ara verilmesini kararlaştırdıklarını kaydetti.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Şenpazar ve Bozkurt ilçelerinde, kar yağışı nedeniyle okullarda yarın eğitim yapılmayacak.

30.12.2015 - DHA / İHA / AA