*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Başbakan Davutoğlu Mitingde Engellilere Atama Müjdesi Verdi  (Okunma sayısı 835 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Başbakan Davutoğlu Mitingde Engellilere Atama Müjdesi Verdi



Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayseri mitinginde halka hitap etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Kayseri'deki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde konuşma yaptı.

Şubatta yeni öğretmen ataması yapılacağını belirten Davutoğlu, "10 bin atama bu seneden Şubat'a aktarıldı, 10 bin. Gelecek seneki kadroların yarısını da Şubat'ta atayacağız. En az 20-30 bine kadar atamayı inşallah gerçekleştirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Davutoğlu, "Sevgili engelli kardeşlerim, yıl sonuna kadar size yeni bir atama imkanını şimdiden müjdeliyorum inşallah" dedi.

"Bütün taşeronları kamuda istihdam edeceğiz"

Başbakan Davutoğlu, seçim müjdeleriyle ilgili "Sevgili esnaf kardeşim eğer basit usulde vergilendiriyorsan, 8 bin liraya kadar olan kazancın üzerinden hesaplanan vergiyi almayacağız. 'Fabrikan hazır projesi'yle yatırımcılarımızın talebi halinde, iyi bir proje geldiğinde sembolik bir kirayla anahtar teslimi, karşılıksız, fabrika binası vereceğiz, karşılıksız fabrika binası" diye konuştu.

Başbakan Davutoğlu kamuda çalışan taşeron işçilerin kadroya alınacağını belirterek, şöyle devam etti:

"Kamuda çalışan taşeron işçi kardeşim, alt işverenlik taşeronluk çerçevesinde, asil işlerde çalışan bütün taşeronları kamuda istihdam edeceğiz. Taşeronlarımızın bütün dertlerini çözeceğiz. Gerekli paranın dörtte birini bankalarda biriktirirseniz, alacağın evin bedelinin yüzde onbeşini biz karşılıyoruz. Sevgili anneler doğum hediyesi programında, ilk çocuk için 300, ikinci çocuk için 400, üç ve üzerinde çocuk için 600 lira ödeme yapıyoruz. Doğum yapan memur annemiz, kardeşimiz, doğum nedeniyle ücretsiz izinde geçirdiğin süreleri, memuriyet kıdeminden sayacağız."

Öğretmenlere ve engellilere yeni atama

Her mitingde yeni bir müjdeyi de paylaşmak istediğini kaydeden Davutoğlu, "İki müjde vereceğim Kayseri'den, o da sevgili engelli kardeşlerim yıl sonuna kadar, size yeni bir atama imkanını şimdiden müjdeliyorum inşallah" dedi.

Davutoğlu, "Bir müjde de emektar öğretmenlerimize, her yerde soruyorlar, 'Yeni atama var mı, Sayın Başbakanım' diye. Şubat ayında öğretmenlerimize yeni atama yapıyoruz. 10 bin atama bu seneden Şubat'a aktarıldı 10 bin. Gelecek seneki kadroların yarısını da Şubat'ta atayacağız, en az 20 bin, 30 bine kadar atama inşallah gerçekleştirmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

18.10.2015 - AA


Etiketler: uygulaması sırasında ellerinizi yerleştirdiğiniz bölgelerde avuç içlerinizde çeşitli derecelerde ısınma hissedeceksiniz bu normaldir genellikle bu ısınmanın derecesi ilgili çakranın ihtiyaç duyduğu ve çektiği