*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Davutoğlu Engelli Kadının Okuduğu Şiiri Gözleri Dolarak Dinledi  (Okunma sayısı 847 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

• Administrator
  • Hero Member
Davutoğlu Engelli Kadının Okuduğu Şiiri Gözleri Dolarak Dinledi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti Genel Merkezi'nde Engelsiz Türkiye Platformu Sergisi'nin açılışını yaptı. Burada engelli vatandaşın şiirini dinleyen Davutoğlu'nun gözleri doldu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti Genel Merkezi'nde Engelsiz Türkiye Platformu Sergisi'nin açılışını yaptı. Açılıştan önce, 27 yıl dört duvar arasında yaşadığını, balkonda bir karınca ile arkadaş olduğunu söyledikten sonra şiir okuyan engelli kadını, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindekiler gözleri dolarak dinledi.

"SENİN BİZE ÖĞRETTİĞİN ŞEY KİTAPLARA ANSİKLOPEDİLERE SIĞMAZ"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, şiir okuyan engelli kadın ile yaptığı kısa konuşmada, "Şu 15 dakika içinde senin bize öğrettiğin şey, kitaplara, ansiklopedilere sığmaz. Hepimize insanlığı, kendisi ile barışık olmanın'Anlattıkların Bana neyi hatırlattı biliyor musun? Yunus Emre'yi. Herkes yürüyebilir ama engin yürekli olamaz" dedi.

"BU ENGEL BİZE ALLAH'TAN GELEN BİR MİSAFİR"

Başbakan Davutoğlu'nun bu sözleri üzerine engelli kadın, "Bu engel bize Allah'tan gelen bir misafir. Nasıl ev sahipleri eve gelen misafiri ağırlamaya çalışıyorsa ben de engelimi en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyorum" diye konuştu.

13.05.2015 - DHA

Anahtar Kelimeler : toplantılarda saha deneyim paylaşımları yapılmıştır elde edilen binlerce sayfa bilgi, yukarıda bahsedilen 4 hak bakımından incelenmiş, değerlendirilmiş ve akademik bir yaklaşımla
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri