*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Türkiye'de İlk Kez Görme Engelliler İçin Okul Açılacak  (Okunma sayısı 1133 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Türkiye'de İlk Kez Görme Engelliler İçin Okul Açılacak
« : Şubat 16, 2014, 03:43:55 ÖÖ »
Türkiye'de İlk Kez Görme Engelliler İçin Okul Açılacak



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Beyaz Ay Derneği Başkanı Prof. Dr. Aysun Karabulut ve dernek yöneticileri ve aileleri ile görüştü.
 
Başbakan Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde, Seçim İşleri Üst Kurulu toplantısı öncesinde, Malatya'dan gelen bir grup engelli çocukla bir araya geldi.
 
AK Parti Genel Merkezi'ne gelen Erdoğan, burada kendisini bekleyen AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık,  Malatya Beyaz Ay Derneği Başkanı Prof. Dr. Aysun Karabulut ve dernek yöneticileri ve aileleri ile görüştü.
 
Çocuklar Erdoğan'a teşekkür ederken, Betül isimli engelli çocuğun Mehmet isimli babası da aileler adına Erdoğan'a teşekkür etti. Bir başka engelli kişi ise Erdoğan'a iktidarı döneminde engelliler için yaptıklarından dolayı şükranlarını iletti. Erdoğan, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra da çocukları ellerinden öptü. Erdoğan, çocuklardan birisinin kendisinden birşey istemesi üzerine de "Bunlar çok pahalı çocuklar" diye espri yaptı.
 
Başbakan Erdoğan, Türkiye'de ilk kez görme engelli vatandaşlarımız için okul açılacağını belirtti.
 
Ardından AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye Beyazay Derneği Malatya Şubesi yönetimi, görme engelli öğrenciler ve velileri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar’ı makamında ziyaret etti.
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette görme engelli çocukların eğitimde yaşadığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik beklenti ve çözüm önerileri konuşuldu.
 
14.02.2014 - malatyagüncel


Anahtar Kelimeler : Kan kokusu almış köpekbalığın