*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Yakınlarına Bilgilendirme Semineri  (Okunma sayısı 1191 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engelli Yakınlarına Bilgilendirme Semineri
« : Kasım 26, 2013, 02:13:55 ÖS »
Engelli Yakınlarına Bilgilendirme Semineri



Sultangazi Belediyesi, engelli ailelerini bilgilendirmek amacıyla çeşitli konularda seminerler vermeye devam ediyor. Sultangazi Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından 18.11.2013 tarihinde düzenlenen seminerler kapsamında evde bakım hizmeti konusunda engelli aileleri bilgilendirildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü (İSEM)  işbirliği ile verilen eğitimde ailelere,  engelliye bakım hizmetlerinde dikkat etmeleri gerekenler anlatıldı.
 
Sultangazi Belediyesi, engelli ailelerine yönelik düzenlediği seminerleri sürdürüyor.  Sultangazi Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü (İSEM) işbirliği ile verilen eğitimde evde bakım hizmetinde yapılması gerekenler anlatıldı.
 
50. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen program Sultangazi Belediyesi ve İstanbul Büyürkşehir Belediyesi tarafından engelliler için yapılan çalışmaların sunumuyla başladı. Programda Nörolog Suzan Üstün, Psikolog Kadriye Özener ve Hemşire Ayşegül Yıldız, engelli ailelerine evde bakım hizmetiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Engellilerin nörolojik ve psikolojik yapıları üzerinde değerlendirmelerin yapıldığı seminerde, ayrıca engelli bireylerin bakımında sağlıklı bir ortamın oluşturulmasında dikkat edilmesi gerekenler üzerinde duruldu.-sultangazi.bel.tr


Anahtar Kelimeler : Ayak ve bacakta şişlik olması